^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

20.12.11

Home » , , » *Kembali Bertugas*

*Kembali Bertugas*

 salam,

rentetan dari madah semalam.....
my lil Aisha dah sihat, Alhamdulillah..... moga kesihatannya terus kekal dan kekal dan kekal sampai bila2.....
dan hari ini aku kembali bertugas.....

k, sekian

p/s : update pendek dulu yerk.....
nanti ada kelapangan aku cerita panjang2 pasal aktiviti Hari Taska & Tadika Temanku last Sunday.....
ok



# Khasiat Manggis # Rahsia Duit Online # New Rich Club #

9 comments

December 20, 2011 at 8:30 AM

syukur aisha dah sihat....musim skrang nie kan...lieya tgk ramai gak anak2 yg tak sihat.....

December 20, 2011 at 10:08 AM

alhamdullilah

December 20, 2011 at 10:57 AM

ok mas, dah siap buat. Kalau nak ubah kaler sendiri boleh cari kod

cm_admin_entry (untuk kotak admin)
cm_entry (untuk kotak komen pembaca)

cari bahagian background, dah ubah kod kaler di situ.

leh check kaler kod di sini

http://html-color-codes.info/

December 20, 2011 at 10:57 AM

yg sekarang ni akak letak white dan grey aje, mas try tgk ya..:)

December 20, 2011 at 11:11 AM

alhamdulillah.. aisha dah sihat.. moga terus sihat yer~

December 20, 2011 at 12:42 PM

@lieyalatif hurm betul la lieya, papa aisha balik dr jb pon x sihat.. musim kut

December 20, 2011 at 12:44 PM

@~ yus ~ ok kak yus, thanx bebanyak...

suke suke

December 20, 2011 at 12:44 PM

@|| NaFiRaa || ameen.....

December 20, 2011 at 1:15 PM

mas, janganlah cari dengan telek satu2, mmg susah nak nampak.

Cuba tekan Ctrl + F lepas tu taip perkataan yg masz nak cari tu, senanglah jumpa..:)

p/s: jgn lupa sebelum buat tu, klik expand widget ya..:)

Post a Comment