^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

20 May 2016

Exam 3 minggu berturut-turut

3 8 orang doakan kebahagian kami sekeluarga, amiin
Assalamualaikum, 

 

 hurm..... lama x mencoret kat sini..... mood kelaut lorrr..... huhu

sekarang ni tengah minggu exam untuk anak dara.....
3 minggu berturut..... hah dah macam exam kat U dah, padahal baru darjah 2.....

hurm, kalu sebelum ni ujian pentaksiran paling lama pon 2 minggu je..... kali ni panjang betul tempoh masa.....
bukan apa..... exam sekolah kebangsaan + exam sekolah agama.....
minggu pertama exam sekolah kebangsaan mula, minggu kedua exam sekolah kebangsaan baru habis, sekolah agama pulak baru nak mula, minggu ketiga barulah exam sekolah agama habis iaitu minggu depan.....

hurm..... setiap hari amek dari taska, aku akan tanya, samada anak dara boleh x jawab soalan periksa kat sekolah tadi.....  relax je dia jawab, "Boleh la mama, tapi x taulah dapat A ke x"..... hihi
aku x target apa2 pon, yang penting dia nak belajar..... aku pon x der lah pandai mana pon dulu, tapi Alhamdulillah, sekarang dah boleh hidup bersederhana.....

yang penting, happy dengan keluarga tersayang.....
habis exam, moh kita balik kampung sambil jalan2 ye.....

k, sekian