^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

29 July 2015

AIDILFITRI 2015 :: cerita raya

9 8 orang doakan kebahagian kami sekeluarga, amiin

assalamualaikum,


 salam kembali dari tuan blog.....
cerita raya?
erm, belum berkesempatan untuk menaip, ni pon curi2 masa sementara tunggu mydear Hubby wat panggilan untuk balik..... hihi

nanti ada masa, tuan blog share apa2 yang patut pasal raya 2015 ni yer.....
x der la banyak mana ceritanya tapi boleh je nak share kat sini.....
kan kan kan

sekian


14 July 2015

Selamat Hari Raya Aidilfitri

4 8 orang doakan kebahagian kami sekeluarga, amiin

Assalamualaikum, 


Erm, sepanjang bulan Ramadhan ni x der pon entry ye. huhu 
Bizi menguruskan diri, keluarga n kerja juga.....
Maka di penghujung Ramadhan ni, aku n family ingin menyusun sepuluh jari memohon maaf andai ada penulisan dalam blog ni yang membuatkan kengkawan terasa hati, yang baik dijadikan teladan, yang buruk dijadikan sempadan.
Semoga Ramadhan dan Syawal kita diberkati.
Aamiin..







lepas cuti raya ni, bila la pulak entry akan menyusul ye, tunggu ada kelapangan masa n yang paling penting kerajinan la pula ye..... hihi
k, sekian.


pssst : seminggu cuti raya nieh, moh kita jalan2 pantai timur yok.....