^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

20.5.16

Home » » Exam 3 minggu berturut-turut

Exam 3 minggu berturut-turut

Assalamualaikum, 

 

 hurm..... lama x mencoret kat sini..... mood kelaut lorrr..... huhu

sekarang ni tengah minggu exam untuk anak dara.....
3 minggu berturut..... hah dah macam exam kat U dah, padahal baru darjah 2.....

hurm, kalu sebelum ni ujian pentaksiran paling lama pon 2 minggu je..... kali ni panjang betul tempoh masa.....
bukan apa..... exam sekolah kebangsaan + exam sekolah agama.....
minggu pertama exam sekolah kebangsaan mula, minggu kedua exam sekolah kebangsaan baru habis, sekolah agama pulak baru nak mula, minggu ketiga barulah exam sekolah agama habis iaitu minggu depan.....

hurm..... setiap hari amek dari taska, aku akan tanya, samada anak dara boleh x jawab soalan periksa kat sekolah tadi.....  relax je dia jawab, "Boleh la mama, tapi x taulah dapat A ke x"..... hihi
aku x target apa2 pon, yang penting dia nak belajar..... aku pon x der lah pandai mana pon dulu, tapi Alhamdulillah, sekarang dah boleh hidup bersederhana.....

yang penting, happy dengan keluarga tersayang.....
habis exam, moh kita balik kampung sambil jalan2 ye.....

k, sekian


3 comments

May 20, 2016 at 8:02 PM

sekarang ni.. rasa bosan sgt nak hadap exam.. tka tahu laaa

May 21, 2016 at 12:04 AM

Insya allah semua berjalan lancar...masa kecik2 tak fokus pada markah sangat....

June 13, 2016 at 1:50 AM

http://browngardendream.blogspot.co.id

Post a Comment