^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

24.12.11

Home » , » *Khas buat kereta Papa*

*Khas buat kereta Papa*

 salam,

cheh, tajuk ala2 ditujukan kepada kereta yerk.....
bukan kepada pemilik kereta WSJxxxx

memandangkan kereta tu dah 2 bulan x berbasuh.....
kaler biru pon dah macam nak tukar kaler itam.....
siap Aisha boleh tulis ABC lagik atas body tu..... muehehe

maka aku rasa macam nak beli jerk deal ni.....
tapi rasa x berbaloi pulak coz bukan kereta aku kan.....
muahaha


 so, kepada pemilik kereta tersebut.....
bila anak pi cuci kereta ni Papa?.....
 dah macam hape dah kereta tu.....
lagi cantik kereta JHGxxxx Mama yang baru sampai dari kampung last week tu tau.....

hehe
jangan marah Papa.....
jom kita makan luar ari ni sambil cuci kereta nak.....

 k, sekian


2 comments

December 24, 2011 at 12:35 PM

hehehehe
jomm cuci kerete papa amai2 :p

December 27, 2011 at 9:09 AM

haha..bab cuci keta nie sama ler cam hamza kak..naik berkeledak keta tu dah lama x berbasuh..maklum ler sebelum ni dok umah flat payah nak basuh ditambah lagi musim ujan..baru jew basuh ujan pun turun melemahkan semangat tul..

last weekend hamza cucui keta dan danish2 basah lencun..adoaiii..

Post a Comment