^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

22.12.11

Home » , , , » *Shopping @ Tesco Extra Selayang*

*Shopping @ Tesco Extra Selayang*

 salam,

 aktiviti last Sunday after menghadiri Hari Terbuka Taska & Tadika Temanku @Menara PJD, Titiwangsa.....
walalupon my lil Aisha x berapa nak sihat hari tu, kami teruskan perjalanan kami ke Tesco Extra @Selayang.....
tujuan utama adalah untuk mendapatkan stok susu n Pet Pet untuk Aisha yang dah kehabisan.....

sebelum shopping, jom kita makan dulu.....
layannnnnn.....
eh, pic makanan x der lorrrrr.....
hehe
petang tu (dalam jam 3.00ptg) aku makan sizzling me + air kelapa muda, hubby makan nasi ayam hainan + air teh.....
Aisha main kat playland, tapi sempat juga dia minum air kelapa tu buat sejuk badan kan.....

 lepas makan..... aku join Aisha dalam playland tu.....


ajak dia buat sand art, ambik pic frog you..... maklumla musim hujan sekarang ni kan.....
ong ong degedek gedek.....
memula dia khusyuk jerk tabur pasir atas pic tu.....


last2 aku yang tabur..... Aisha sibuk sambung main.....

dah siap main tabur2 pasir.....
kami pon memulakan pencarian stok untuk my lil Aisha.....
sempat jugak grab beberapa helai baju untuk Aisha coz papa dah janji nak belikan.....
hehe, thanx Dear.....
n
aku sempat rembat berbayar sehelai baju cheongsam untuk Aisha.....
hajat nak wat photoshoot dengan baju tu.....
photoshoot syiok sendiri jerk.....
hehe

kami sempat shopping area atas jerk.....
travelator rosak, n kami malas nak mengangkut barang2 yang penuh dalam troli dengan tangan.....
so kami ambil keputusan untuk bayar.....
n
balik rumah.....
sampai di rumah Aisha dah tertidur kepenatan.....
hubby pon join sekali buat hilang penat outstation ke JB seminggu before.....
aku, erm layan tv n tertidur jugak lepas tu.....
muehehe

k, sekian


11 comments

December 22, 2011 at 8:15 AM

wah, pandai blend color yer? :)

December 22, 2011 at 8:34 AM

cantik plak mama die yg tolong tabur colour tu..pandai mama..hehe;)

December 22, 2011 at 8:37 AM

owh..
nama dia sand art ek?
tak tau..
hehehe..
tapi best la main bnda tue

December 22, 2011 at 9:04 AM

dulu g tesco ampang, bila dah pindah umah nih, dah terjebak dgn tesco selayang plak...kot2 terjumpa masz ke nanti..:)

December 22, 2011 at 9:31 AM

ishh...ni mesti mama yang nak main sand art tu...lalalalala laarikk

December 22, 2011 at 9:35 AM

suke aisha buat sand art yeak....mia mija pun suke....wajib kene paw kalo jumpe bende alah nie....

December 22, 2011 at 11:48 AM

wah dah pandai colour2 kan

December 22, 2011 at 11:49 AM

main tabur2 tu kdg2 bkn anak2 yg buat tapi mama yg over...hehee seronok jgk teringat zaman kecik..

December 22, 2011 at 1:29 PM

kadang2 mak ayah lagi suka main tabur2 pasir tuh kan~ hehehe

December 22, 2011 at 10:23 PM

alololo
comeiii
die mewarna
hehehehe :))

December 23, 2011 at 7:52 AM

mama dia tabur cantik sgt!

Post a Comment