^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

23.12.11

Home » » *BE Bertambah*

*BE Bertambah*

 salam,

Alhamdulillah, hari ni saja gatal tangan buka akaun Nuffnang kan.....
maklumlah hari ni time rehat panjang.....
tu yang boleh jerk bukak apa2 web yang aku suka.....
hehe

so tadi buka akaun.....
dan kelihatan BE aku dah bertambah.....
kini tambah 3 jadi sume 5 BE.....
terima kasih Nuffnang bagi aku rezeki ujung2 tahun ni.....
jangan putus bagi yerk.....
hehe


 erm, ini bukan entry riak atau menunjuk2 yerk kengkawan.....
buat apalah aku nak riak atau menunjuk2, kengkawan punya akaun lagi meriah n lebat dari apa yang aku dapat kan.....
this entry is just for my record.....
maklumlah tengah teruja dengan dak Nuffnang sekarang nieh.....
hehe

Alhamdulillah,
ada rezeki di sini.....

k, sekian

p/s : sedang berkira2 nak celebrate birthday my lil Aisha.....
tapi x tahu nak buat where n how.....
just a simple celebration 3 of us..... ada sesapa nak join?.....
moga2 my lil Aisha semakin sihat hari ini for her celebration.....
ameen.....


15 comments

December 23, 2011 at 2:21 PM

Tahniah..best tu..hee~

n happy besday buat aisha..kejap je masa berlalu kan..^_^

December 23, 2011 at 2:21 PM

Tahniah..best tu..hee~

n happy besday buat aisha..kejap je masa berlalu kan..^_^

December 23, 2011 at 2:21 PM

Tahniah..best tu..hee~

n happy besday buat aisha..kejap je masa berlalu kan..^_^

December 23, 2011 at 2:23 PM

wah seronok tu.. moga maintain updating your blog :)

December 23, 2011 at 2:27 PM

tahniah ye =)

December 23, 2011 at 3:01 PM

Tahniah..Byk tu..^^

December 23, 2011 at 3:29 PM

betul2. Akak pun suka buat entri pasal nuff atau trafik/keywords untuk rekod sendiri. Pemangkin semangat untuk terus berblog.

2 BE dah jadi ME hari ini, tinggal 2 je menari2. Bila nuff nak bagi BE baru kat blog akak ni...huhu

Tahniah ya masz!

December 23, 2011 at 3:47 PM

@mamalieyna thanx eina

December 23, 2011 at 3:47 PM

@Em's Family ameen...

December 23, 2011 at 3:48 PM

@cheqna thanx.....

December 23, 2011 at 3:48 PM

@LiLy @ MumMyQiStInA thanx.. erm lily lg byk kan..

December 23, 2011 at 3:49 PM

@~ yus ~ thanx kak yus, erm nanti mesti kak yus dpt lagi BE coz dah gn teknik SEO kan.. hehe

December 23, 2011 at 3:59 PM

tahniah maz ..
hurmm bukan meriak kan .. semua nie utk bagi semangat utk terus berblog

akak lom ada rejeki BE layiee huhh

December 23, 2011 at 4:44 PM

@ieda betul tu kak ieda...
erm, masz pon bru merasa ni, x lm lagi mesti giliran akak lak..

December 24, 2011 at 12:36 PM

weee
alhamdulillah, tahniah kak :))

Post a Comment