^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

19.12.11

Home » *Madah Buat Anakku*

*Madah Buat Anakku*

Wahai Anakku,
Semoga kau tabah jalani hidup ini.....
Dari sehari ke sehari Mama lihat kau membesar depan mata ini, semakin bermacam karenah dan keletah kau lakukan.....
Walau senakal mana, walau seteruk mana kau lakukan.....
Mama tetap akan katakan "Pandai Aisha".....
Itu sebagai penguat semangat buat kau lalui hari2 tumbesaran yang berkualiti.....
Tapi,
Jika Mama marah atau 'cepuk' sekali tangan kecil mu itu.....
Bukan tanda Mama marah atau benci.....
Itu adalah peringatan buat kau lebih berhati2 di masa akan datang.....

Wahai anakku,
Dalam masa 5 hari lagi, kau akan menyambut ulang tahun kelahiran yang ke-3.....
Tiada majlis besar2an yang mampu Mama & Papa sediakan.....
Tiada hadiah mewah yang mampu Mama & Papa berikan.....
Tiada percutian hebat yang mampu Mama & Papa janjikan.....

Hanya doa,
Agar kau membesar dengan sihat.....
Agar kau membesar dengan lindungan-Nya.....
Agar kau membesar dengan kurnian rezeki melimpah.....
Agar kau sentiasa ingat yang Mama & Papa sentiasa inginkan yang terbaik buat mu.....
Dulu..... Kini..... Dan selamanya.....

Ameen.....

p/s: aku bercuti hari ini coz my lil Aisha demam sejak Sabtu, moga hari ini Aisha semakin sihat.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

28 comments

December 19, 2011 at 8:55 AM

terharu..

semoga aisya cpt sembuh..

December 19, 2011 at 8:55 AM

sedih
harap cepat baik demam

December 19, 2011 at 9:00 AM

cepat sembuh ye aisya.pengorbanan mama n papa terlalu besar. harap aisya makin besar makin jadi budak yg baik ye.insyaallah.amin~

December 19, 2011 at 10:02 AM

moaga Aisha cepat sembuh ya mas..

p/s: maaf mas, akak baru online hari ini. Jadi baru terbaca soalan mas di blog akak...

kalau mas nak akak tolong tengokkan pasal threaded komen kotak warna berbeza tu, boleh email id blog dan password pada akak di yus76.maznaz@gmail.com.

nanti akak cuba tengokkan, tu pun kalau mas tak kisahlah.

salam...

December 19, 2011 at 10:07 AM

aduss..pandai btol mama die bermadah..nnt besar nnt aisha patut buka blog mama n baca balik ni..

December 19, 2011 at 10:28 AM

moga aisya cepat sembuh

December 19, 2011 at 10:34 AM

Nice..^^
moga Aisya cepat sembuh..

December 19, 2011 at 11:23 AM

i bet kalau anak u besar esok bace message ni sure meleleh air mate dia..

December 19, 2011 at 11:23 AM

i bet kalau anak u besar esok bace message ni sure meleleh air mate dia..

December 19, 2011 at 1:03 PM

amin~
moga Aisha cepat sembuh~

December 19, 2011 at 1:30 PM

selamat hari lahir!

December 19, 2011 at 1:30 PM

selamat hari lahir!

December 19, 2011 at 2:10 PM

amin amin rabbilalamin :)

December 19, 2011 at 2:44 PM

insyaallah...semoga anak2 kite menjadi insan yg berguna....itu doa setiap ibu bapa kan....amin....

December 20, 2011 at 9:22 AM

@KhaiRin ameen

December 20, 2011 at 9:22 AM

@azu ameen

December 20, 2011 at 9:23 AM

@Anum sebenonyer x mor sedih2, tp dah deman 3 ari x baik2 tu yg emo sikit tu.. huhu

December 20, 2011 at 9:23 AM

@~ yus ~ thanx kak yus, sudi tolong.. nnti masz bg yerk..

December 20, 2011 at 9:24 AM

@Nens Collection harap2 begitu lah.. hehe

December 20, 2011 at 9:24 AM

@cheqna insyaallah cheqna, ameen

December 20, 2011 at 9:24 AM

@LiLy @ MumMyQiStInA ameen

December 20, 2011 at 9:25 AM

@Em's Family huhu, masz tgh taip pon meleleh dah...

December 20, 2011 at 9:25 AM

@Qaseh Gifts hehe, thanx

December 20, 2011 at 9:25 AM

@|| NaFiRaa || ameen ameen ameen

December 20, 2011 at 9:26 AM

@Lelaki Ini in advance yerk? thanx

December 20, 2011 at 9:26 AM

@eB ezrin thanx eb ameen kan doa...

December 20, 2011 at 9:26 AM

@lieyalatif ameen..... utk anak2 lieya jugak k

Post a Comment