^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

16.12.11

Home » , , , » *dari Something To Share With ke Si Blogger Mama*

*dari Something To Share With ke Si Blogger Mama*

salam,

Tips SEO,

sebelum tu, apa kena mengena tajuk n3 dengan Tips SEO yerk.....
ok, nak tahu apa itu SEO dan kaitan entry ini.....
jom

so.....
bermula saat ini.....
blog aku yang sebelum ini menggunakan Title
"Something To Share With"

telah pon ditukar kepasa
"Si Blogger Mama"

harap2 kengkawan sediada x terlepas simpang ke rumah aku ni yerk.....
 jangan jemu datang sini, coz hanya title jerk yang bertukar.....
owner sama, layout sama, cerita sama, gambar sama.....
kira sume sama lah.....
hehe

 kepada reader baru, meh jadi kawan.....
kita kongsi cerita.....

k, sekian

p/s : header baru tukar,
 so, nak kena tukar lagi lah kan ikut kesesuaian title blog.....
erm, tunggu ada masa nak edit mengedit la yerk.....
hehe


5 comments

December 16, 2011 at 10:02 PM

wah..dah tukar ye..?hihi,nice,nice.. :)

December 16, 2011 at 11:08 PM

hurmm perlu ada perubahan kan dik .. janji kita rajin kan :)

December 16, 2011 at 11:52 PM

janji u happy..i dengan layout same berzaman dah hehe.. malas punye pasal,

December 17, 2011 at 4:37 AM

*Wink wink* sikit kat Si Blogger Mama ;)

December 17, 2011 at 2:08 PM

tkr sempena thn baru ke ni?

Post a Comment