^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

14 December 2011

Home » , , , , » *Mainan Aisha Bilamana Papa Outstation*

*Mainan Aisha Bilamana Papa Outstation*

 salam,

jom tengok pic intro dulu.....




okeh,
dah kenal pasti gambar di atas?
masuk ari ni dah 5 hari Papa Aisha outstation ke JB.....
itulah mainan Aisha bila petang balik dari tskool.....
collection pemadan Ben10 yang dapat free setiap kali Mama beli tajen Solivite untuk Aisha.....

jom join Aisha main.....



 aaaaa, sebelum tu kita posing baring dulu yerk.....


 dan posing baring lagik yerk.....


 ouch!!! Aisha seksi x?
'mana nak seksi nak oiii, len kali posi cenggini jgn pkai baju kurung, bru seksi... hehe'


 alamak, pic Aisha blurr lak, sorry yerk auntie2.....


 okeh, memula kita susun pemadam free nieh.....


 memanjang yerk.....


 then, kita tolak barisan pemadam tu biar jadi macam train.....


 chu..... chu.....


 bila dah bosan main chu chu.....


 kita susun kut lain pulak yerk.....


tada!!!!!
  ada macam pyramid x?.....


 op! op!!!!! jap Mama.....


Aisha nak posing lain pulak.....







 tenyum..... tenyum.....


 tancik x Aisha punya gigi?.....

ok, dah.....
len kali Aisha share pose lain pulak yerk.....

 p/s : Papa ada belikan Mama kasut baru kat JB.....
Aisha punye x der ke papa.....
hehe

entry by Mama ft. Aisha


8 comments

December 14, 2011 at 1:43 PM

nampk besar je aisha ni..^_^

pandai simpan baik2 koleksi pemadam..kalau arif...haih..sekejap je dh lesap semua..hu~

December 14, 2011 at 1:45 PM

@mamalieyna hurm, ramai ckp aisha nmpak besar, pdhal bru 3 tahun..

huhu, kena pantau selalu, kalu x... ilang gak..

December 14, 2011 at 2:25 PM

skali tgk aisya mcm main go stop..mcm dlm cite korea tu hehehehe

December 14, 2011 at 2:39 PM

hehehehe main sorg2 pon jd eh.

December 14, 2011 at 2:47 PM

ahahahaha.. pemadam pun leh jadi mainann ekk!!

Bulat tengok mata aisha dalam ni.. comelll jekk! eheh

December 14, 2011 at 3:20 PM

budak2 ape pun boleh buat main kan.. :) anak i dulu mase kecik, bagi remote je haha

December 14, 2011 at 3:39 PM

terpengaruh dgn aisha..balik nnti untie nak kena carik solivite gak nih...

December 14, 2011 at 4:28 PM

Ooo..pandai papa aisha amik hati mama aisha eh..? aisha sure dpt something nyer kan..?

Post a Comment