^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

15.12.11

Home » *Dialog Diantara Aisha Dan Mama - subject matter Papa*

*Dialog Diantara Aisha Dan Mama - subject matter Papa*

Hari Kedua Papa Outstation

di rumah balik dari school,

Aisha : Mama, Papa mana?
Mama : Papa work.....
Aisha : Papa work? butan la.. Papa itis nnyak (Papa work? bukan la.. Papa isi minyak)

itulah jawapan aisha bila di tanya Papa pegi mana coz setiap kali Papa nak keluar rumah, Papa bagitau yang dia nak isi minyak


Hari Keempat Papa outstation

dalam kereta perjalanan pulang ke rumah,

Aisha : Mama, Papa mana?
Mama : Papa work..... outstation.....
Aisha : Papa work? titan.....
Mama : ha'ah, Papa work outstation
Aisha : ooo Papa titan..... tu, Papa titan..... (sambil tangan menunjuk ke station minyak)
Mama : itu stesyen minyak sayang..... Papa outstation kat Johor
Aisha : ooo Papa titan..... tak joor..... tandai Mama (ooo papa outstation..... kat johor..... pandai mama)

owh, anak..... terharunya aku, rasa nak cium dia saat itu, tapi tengah drive pulak.....
tak sabar rasanya nak tunggu hari Sabtu nieh..... boleh jumpa Papa semula.....

p/s : teringin nak sambut anniversary ujung bulan ni, tapi.....
erm, ada sesapa nak sponsor x?... haha
mood >>> bajet retis



# Khasiat Manggis # Rahsia Duit Online # New Rich Club #

11 comments

December 15, 2011 at 8:37 AM

Good girl Aisha..
Qis nk 3thn dah masih guna bhs yg dia sendiri jer paham...^^

December 15, 2011 at 8:54 AM

huhuh..
dia windu papa!

December 15, 2011 at 9:17 AM

hehe..semakin bijak..
dah pandai berkata2..
nnt boleh lawan sembang ler ngn mama die nnt ni;)

December 15, 2011 at 9:32 AM

tomelnyerrr aisha..rindu papa ek... anak2 lnda pun x abis2 tanya ayahnya, sbb ayahnya mmg dah kena posting ke johor skrg..rindu la gamaknya tu..huhuhu

December 15, 2011 at 9:38 AM

tgh kerinduan la tu..

December 15, 2011 at 11:43 AM

ekekekek pandai aisha :)

December 15, 2011 at 12:36 PM

sweetnyer dier. suker :)

December 15, 2011 at 1:44 PM

dapat jumpa papa n kete lame

December 15, 2011 at 2:36 PM

ala sweetnya

December 15, 2011 at 3:22 PM

@LiLy @ MumMyQiStInA hehe, x per nanti bila dah bercakap kang x terlayan lak..

December 15, 2011 at 3:22 PM

@Nens Collection kengkadang x larat lah nak sembang.. huhu

Post a Comment