^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

30.12.11

Home » , , , , » *Aisha's Small 3rd Birthday Celebration *

*Aisha's Small 3rd Birthday Celebration *

 salam,

huhu, hari ni baru boleh up cerita birthday celebration for my lil Aisha yang di buat last Saturday.....
tu pon gambo x semua ada.....
mungkin external HD ada masalah, tu yang lambat load pic tu..... 

erm, xper la.....
janji ada pic n cerita aku nak abadikan dalam diari maya aku ni kan, buat tatapan anak2 di masa hadapan.....
hehe

okeh, jom layan pic jerk.....


 erm, birthday girl nak tiup lilin.....
gigih aku suruh hubby tutup lampu masa nieh.....
n inilah satu2 nye pic tutup lampu yang ada, lain2 pic x ter'upload.....


 hamboi2..... suke betul anak beranak ni erk.....


 habis krim atas kek tu dibedal Aisha.....
huhu


 see, bukan dipotong kek tu, tapi dikorek krim jerk guna pisau n trus masuk mulut.....
huhu


 sukanyer anak dara aku nieh.....
aku pon tumpang seronok bula tengok Aisha ceria jerk malam tu.....


 huh sama pesen jerk papa ngan anak ni.....


 papa lagi yang rajin melayan karenah anak dara sibuk nak makan krim kek.....


 dan papa lagi dengan anaknya yang suka makan krim kek.....
mana mama?.....







 tu dia mama baru muncul lepas berusaha letak kamera atas kusyen.....
hehe


 dan mama lagi yang berkain batik with birthday girl.....


 Aisha wif her cheongsam n rabbit ears.....
 erk!!! tetiba rabbit ears ada kat perut la pulak.....


 habis layan krim kek, birthday girl mintak BoBoiboy kat papa pulak..... hehe


 seronok.....
malam yang ceria buat kami walaupon hanya kami bertiga jerk yang celebrate.....
dengan makanan yang simple n hiasan yang simple jugak.....
owh
patutnya ada Moksu Aisha with her fiance CikLan sekali.....
tapi tunggu dorang x muncul2..... so kami mulakan je lah acara kecil2 lan nieh.....
perut pon dah lapar McDonald..... hehe

malam tu Moksu Aisha ngan CikLan sampai dengan membawa satay.....
alhamdulillah, rezeki.....
tapi sayang, pic dorang xder dalam nieh, coz kami dah malas nak posing2.....
muehehe, sorry yerk Moksu n CikLan
mungkin lain  kali.....

k, sekian


8 comments

December 30, 2011 at 1:06 PM

happy belated besday..menarik tul keknya..bli katne?

December 30, 2011 at 1:55 PM

alahai comelnyer kek dier :)

December 30, 2011 at 1:59 PM

Comelnye Aisha pakai cheongsam.. kek pun comel..^^

December 30, 2011 at 2:47 PM

hepi besday aisha..cantek larr kek aisha..

December 30, 2011 at 2:54 PM

@sue zainun thanx sue.. erm, bli kat kedai kek biasa jerk kat seri gombak..

December 30, 2011 at 3:29 PM

comeynye aisha.. geram tengok telinga rabbit dia..:)

December 30, 2011 at 4:14 PM

macam anak cina dh aisha ni..comell;)

December 30, 2011 at 5:43 PM

tu la...penat kt posing org x mau amikkn gambo pn sn. sadis tol

Post a Comment