^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

29.12.11

Home » , , » *Photoshoot @ Taman Tasik Perdana, Kuala Lumpur*

*Photoshoot @ Taman Tasik Perdana, Kuala Lumpur*

 salam,

lepas aktiviti Jejak Upin Ipin di Muzium Negara, kami teruskan perjalanan kami ke Taman Tasik Perdana, Kuala Lumpur.....
sejak dok KL dari tahun 2007 lepas kahwin dulu, inilah 1st time kami jejak kaki ke sini.....
nama jerk dok KL, tapi x pernah datang sini..... sadis kan..... huhu

ok x mor cerita panjang.....
jom layan gambo2 poyo kami yerk.....





 kita mula dengan..... layan Aisha kat playground.....


 lagi Aisha kat playground.....


 eh! mama pulak kat playground.....


 cukup2 yerk Aisha, kita pi tempat lain pulak.....


 kami mulakan perjalanan ke.....


 taman bunga & taman herba.....


 papa borek, Aisha rintik.....


 tempat yang sama, model yang sama, tapi tanpa Aisha.....


 lagi aksi papa borek, Aisha rintik.....


 peace.....


 like flying without wing.....


 kali ni mama borek, Aisha rintik pulak.....
abaikan aksi poyo aku yang bawah sekali tu yerk..... muehehe


 dua kali aku snap pic ni konon2 nak focus kat Aisha, tapi x jadi lorr.....
huhu, kena menuntut lagi nie.....


 lagi lagi papa borek, Aisha rintik.....


 rajin papa layankan Aisha main kat playground yerk.....
mama dah x larat dah, so mama ambil alih pegang camera, hehe.....


 sedang meng'ushar mainan mana lagi yang belum disentuh.....


 erm, ada macam kat Bali x?..... haha


pic last dari kami, Aisha tengah makan chikedis time nie.....

 okeh.....
dah upload banyak2 gambo ni baru aku perasan yang kali ni xder pic kami bertiga.....
huhu papa x bawak trypod la pulak.....

 xper, insyaallah di lain masa kita snap bertiga pulak yerk.....
hehe

balik dari Taman Tasik Perdana, Kuala Lumpur ni kami terus balik rumah.....
Aisha pon masuk dalam kereta terus terlentok n tidur.....
kepenatan.....

 k, sekian

p/s: nak cerita small celebration birthday Aisha.....
tapi x kesampaian lagi coz pic problem upload la pulak..... huhu
try esok lak yerk.....

#

13 comments

December 29, 2011 at 1:16 PM

br 1st time pigi ke? kami da 2 3 kali jgk pigi....

ad insiden air mata jgk kat sini hehe

December 29, 2011 at 1:17 PM

opss lupe nk ckp:
nice photoshoot session... getting better each time.. walla cakap omputih haha....mmg cantik2 sume gamba

December 29, 2011 at 1:22 PM

gamabr sume cnteq!

December 29, 2011 at 1:58 PM

amboiiihhh..pandai posing skrg nie kak..??

December 29, 2011 at 2:54 PM

Cantik2 gambar..
Pandai Aisha ikut gaya papa & mama bergambar..comel..^^

December 29, 2011 at 3:05 PM

masz guna dslr ape ye?..
canon ke nikon..gamba cantik..;)

December 29, 2011 at 3:26 PM

cantik dik ! :)

December 29, 2011 at 3:44 PM

comelnyer aisha.. pandai dia posing yerkk.. dah mcm model.. :)

December 29, 2011 at 4:17 PM

kat maner nih? :)

December 29, 2011 at 5:23 PM

@Siti Norhafizah tu la, nama jerk dok KL tp baru pi.. hehe

thanx, belaja sikit2 untuk bulan 4 nanti.. hehe

December 29, 2011 at 5:24 PM

@aLyNnZ muehehe, gedik jerk lebih tu..

December 29, 2011 at 5:25 PM

@Nens Collection nikon d90 jerk neni.. thanx

December 29, 2011 at 5:26 PM

@eB ezrin ni kat taman tasik perdana KL eB

Post a Comment