^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

13 December 2011

Home » , , , , , » *Legolland Malaysia - Nusayaja, Johor*

*Legolland Malaysia - Nusayaja, Johor*


JOHOR BAHRU : Legoland Malaysia, taman tema yang berharga RM720 juta yang sedang dibina di sini, telah lebih 40% siap dan dijangka akan dibuka pada akhir tahun depan, dengan pemaju menyasarkan satu juta pelawat pada suku pertama tahun operasi. - sumber


jom jamu mata dengan sedikit info berkaitan Legoland Malaysia

Di sini, pada skala 1:20, akan dicipta semula bandar-bandar Asia dan landskap dengan menggunakan lebih 25 juta bata LEGO.



erm, rege tiket tu boleh tahan jugak kan.....


so, sekarang tengah tunggu pembinaan taman tema ni siap sepenuhnya..... kalau dari rumah aku kat Johor tu agak dekat jugak nak ke sini.....


bagi mereka2 yang duduk kat Johor tu..... mesti seronok kan time opening Legoland Malaysia ni..... mesti boleh masuk free n ada aktiviti2 menarik yang akan dilakukan..... JOM LEGOLAND

k, sekian

aku sebagai anak Johor, tumpang bangga dengan pembangunan yang berlaku di sana.....
hidup JOHOR!!!!!.....

wah, semangat patriotik pulak tetiba.....
hehe

 

8 comments

December 13, 2011 at 8:39 AM

Boleh tahan harga tiket dia erk..
berkira2 jugalah kalau nk masuk situ..huhu..

December 13, 2011 at 8:45 AM

wah!
tak sabar nak pg nanti siap!

December 13, 2011 at 9:44 AM

wow bestnya
nak pg bila siap la

December 13, 2011 at 4:57 PM

@LiLy @ MumMyQiStInA tu lah, dari sekarang dah start kn simpan duit nak beli tiket masuk.. hehe

December 13, 2011 at 4:57 PM

@Lelaki Ini jom.....

December 13, 2011 at 4:58 PM

@Anum tunggu akhir tahun depan yerk... x sabar gak nieh..

December 14, 2011 at 4:40 PM

haruss larr pegi kak...

January 17, 2012 at 10:50 AM

akak, ayah alynn kata legoland ni dah dibuka tapi still dlm pembangunan so boleh main mana yg dah siap je lerr..btul ke kak..?

Post a Comment