^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

11.7.12

Home » , , , , » *koleksi Angry Birds ini..... Aisha yang punya*

*koleksi Angry Birds ini..... Aisha yang punya*

salam, 

nak cerita jugak..... bukan game angry bird tau..... tapi koleksi props milik Aisha berkonsepkan angry bird..... jom kita tengok satu2 yerk..... xder banyak mana pon, tapi manalah tau akan datang bertambah lagi kan..... aku tepek lagi kat sini..... hehe

 ha, ni 1st props angry bird milik Aisha.....
botol air, masih dalam keadaan elok n sampai sekarang masih digunakan untuk isi air masak..... see, siap tulis nama kat botol air tu coz kekadang Aisha nak bawa botol air ni pi school..... tengok angin dia la kan..... hehe


 ni 2nd props.....
bag angry bird..... beli kat Plaza GM Chow Kit..... actually papa yang sibuk nak beli bag nieh..... so terlanjur kami di situ, maka papa langsaikan lah hajat dia nak beli bag tu, senang nak masuk bonet moto bila hanya dia berdua ngan Aisha jerk pi school katanya..... hehe


 hah, button batch pon nak letak jugak.....
haha, ofkos lah kena letak..... ni beli kat Masjid Shah Alam, masa tu kami pi teman PIL kursus Al-Baghdadi Umrah Ziarah kat Shah Alam..... actually beli banyak (4 je pon) tapi yang lain ntah kemana..... huhu


ha, ni nak tunjuk angry bird ke nak tunjuk teddy bear?...... hehe
bantal angry bird ni beli masa kami pi Rantau Panjang sempena sukan jabatan awal bulan lepas..... beli kat kedai yang sama dengan Mini Medical Playset untuk Aisha.....

 yang terbaharu koleksi angry bird Aisha adalah mendealah ni.....
apa yerk nama dia?..... beli masa balik Kuantan last month, beli kat Megamall..... gila bising mendealah ni, siap ada muzik angry bird tu, ada lampu n burung tu akan naik ikut tangga then turun dengan lajunya ikut slide tu..... meriah jerk rasa bila Aisha pasang mendealah ni...... hehe

sebenarnya ada lagi 1 props angry bird Aisha nieh, handphone hanger..... tapi ntah ke mana menghilang, aku sangkut mende tu kat beg Transformer Aisha biar nampak feminin sikit senang aku nak buka tutup zip, tapi bila petang ambik Aisha dari school, mende tu dah xder kat bag... huhu, puas aku cari kat umah tapi x jumpa, maka kompem la mende tu ilang kat school..... isk, nak kena beli lain tapi takut x comel macam yang sebelum.....  nak salahkan bebudak kat school x sampai ati la pulak, atau ntah2 cikgu dia yang ambik coz bekenan ngan angry bird kan..... haha x agak2 aku imagine kan.....


 eh, terselit pulak kotak tisu nieh.....
hehe ni mama punya favorite cartoon, Garfield.... hehe sayang sebenonya nak guna tisu ni tapi disebabkan stok tisu Tesco kat umah dah abi, maka terpaksalah aku bukak tisu ni sementara tunggu beli stok tisu lain yang baru..... hehe

so sekarang ni kami sama2 sedang mengumpul..... hehe, xder la nak mengumpul sangat kan, tapi tiap kali nampak jerk sesuatu props angry bird yang cumel2 ni kami akan sama2 beli..... minat dah sama anak beranak, ok lah kan, xder la gaduh..... aku try jugak cari slipper atau kasut angry bird untuk Aisha, tapi setakat ni x jumpa lagi yang cantik, kebanyakkannya nampak kasar..... so x sesuailah ngan Aisha kan..... x per, insyaallah kalu ada masa jenjalan memana n terjumpa yang berkenan di hati, kami akan beli...... hehe

k, sekian

13 comments

July 11, 2012 at 1:18 PM

penangan angry bird ni kuat betul =)

July 11, 2012 at 2:08 PM

wow ini memang peminat setia

July 11, 2012 at 2:51 PM

sebijik macam My anis..
segala bende lah dia nak angry bird..
kalo stationery dia tu semua lah angry bird.. kadang2 mama nye rasa nak jek bertukar jadik angry mama..:P

July 11, 2012 at 3:22 PM

comei2 la angry bird aisha..

July 11, 2012 at 3:27 PM

wah...along koleksi boboiboy...sok update,,,kah3

July 11, 2012 at 3:33 PM

perghh...fanatik betolll

makneng follow sini
jom follow makneng

July 11, 2012 at 3:57 PM

wahh peminat setia betul nie ekeke ;)

July 11, 2012 at 4:03 PM

hamboi..sampai ke tisu diangrybirdkan..memang fanatik ni =)

July 11, 2012 at 4:08 PM

jgn angry2 udah yeeee

July 11, 2012 at 4:22 PM

fan betui ... skrg fahim dah minat .... otomen kekal di hati

July 11, 2012 at 4:28 PM

ololooo angry bird nye pasal :D

July 11, 2012 at 5:08 PM

botol air tuh sama cama idil punya tp kaler purple.. aidil pun suka angry birds nih.. masa masuk skool hari tu klu boleh sumer nk angry birds.. hehe..

July 11, 2012 at 5:47 PM

wow byknye koleksi angry bird dia..peminat setia ni..^^

Post a Comment