^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

20.7.12

Home » , , , » *full FREE diaper*

*full FREE diaper*

salam,

~pagi tadi ada assembly, so lambat sikit bersiaran~

ermmmmm.....
ingat lagi x entry pasal FREE diaper bulan lepas..... ala, entry yang tajuk macam nak bagi diaper percuma tu kan, tapi rupanya tidak..... hehe sorry yerk kengkawan.....

aku nak share kegembiraan dengan kengkawan boleh kan...... actually dalam umur 3 tahun 6 bulan, my lil Aisha dah fully free diaper..... Alhamdulillah, aku bersyukur sangat2..... siang dah x pakai, malam dah x pakai, tidur dah x pakai, kuar umah pon dah x pakai, even kat taska pon dah x pakai jugak.....bajet lagi 2 3 bulan baru nak full free tapi rupanya boleh direalisasikan dalam waktu yang singkat jerk..... good girl la Aisha nieh..... kekadang dia nak mintak jugak, "Mama, nak patai pempos"..... so kena la pepandai bagi alasan untuk elak dia x pakai kan..... hehe


but, stok diaper ada lagi kat umah tu..... agak2 nak buat aper yerk?..... nak simpan untuk adik Aisha ker? huhu, bayang adik pon xder lagi..... x kan nak bagi kat baby baru UTEH kut..... saiz 'L' tuh, ofkso lah x muat kan..... ala, bukan banyak pon...... ada la dalam 14 keping macam dalam gambar bawah ni.....




so agak2 nak buat aper yerk?..... ada sesapa nak ker?.....
cuba bagi idea nak buat apa ngan diaper lebih ni?.....

k, sekian


p/s : my UTEH tengah tunggu jam nak deliver baby dia..... semoga semuanya selamat..... :)

10 comments

July 20, 2012 at 9:59 AM

hehehe
dah besar ek

July 20, 2012 at 9:59 AM

Same la anak kiter dh free diapers! :)

July 20, 2012 at 10:07 AM

Tahniah Aisha..
happykan bila anak dah free diapers..
Qis hari tu pun masih ada stok diaper dia tak buka lagi..dah bg kat kazen dia(anak buah hubby)..
simpan utk adik aisha pun ok jer tu.. :)

July 20, 2012 at 10:23 AM

ahhhaaa.. makk nak adik baru tuuu..

July 20, 2012 at 10:36 AM

nk mintak pos pon ammar pakail XL..hak hak hak..

July 20, 2012 at 10:38 AM

Alhamdulillah.. haziq pun dah 3 minggu free diaper tp waktu siang je. tido mlm still pakai lagi..

July 20, 2012 at 11:50 AM

bagi kat anak2 jiran atau anak kengkawan opis... membazir kalau biarkan mcm tu jer... tkut biarkan lame2 nnti dah tak elok... naik kulat ke ape ker...

July 20, 2012 at 11:52 AM

akak adik akak uteh yg kawen hari tu ker..? ya allah cepatnyer masa berlalu..mmg super cepat terperanjat alin bc statement akak yg uteh nak deliver...semoga semuanyer selamat..

July 20, 2012 at 12:54 PM

bg kat anak sedara yg ada baby2....hee

July 20, 2012 at 2:24 PM

bagi kat anak kawan or anak sedara..

senangkan kalo anak dah free diapers.. jimat banyak tuh..
kekeekke

Post a Comment