^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

30.7.12

Home » , , » *Alhamdulillah, bertambah 1 lagi koleksi*

*Alhamdulillah, bertambah 1 lagi koleksi*

salam, 

~salam 10 ramadham, salam moga penuh keberkatan~

 erm.....
hujung minggu yang agak padat..... kami ke rumah TRP untuk uruskan sesuatu..... nanti aku share kat sini yerk.....
hasil jenjalan ke rumah TRP ari Sabtu n Ahad semalam....
Aisha dapat sesuatu.....
iaitu.....





























































































































 
 TADA!!!
 alahai model nieh, malu2 pulak.....


 ok dah nampak muka sikit dah.....


 ha..... nampak dah muka model mama nieh.....

eh, apa yang bertambah ye ni plak?..... oho! nampak tak kat tangan Aisha tu..... ala yang kaler merah tu..... ala, yang ada macam paruh burung tu..... hehe

kalu sebelum ni, aku ada kumpulkan koleksi angry birds Aisha KAT SINI..... so ni secara rasminya, koleksi bertambah 1 lagi..... jam tangan..... jam ni dia sendiri yang pilih tau..... dalam banyak2 jam RM10 kat kedai Tesco Rawang tu, jam angry birds jugak yang jadi pilihan hati..... x per lah nak, janji Aisha bahagia n mama/papa masih mampu..... hehe

k, sekian

p/s : ni kira jam raya dah ni, baju raya x cari lagi..... huhu


20 comments

July 30, 2012 at 10:55 AM

comey2.....peminat tegar angry birds rupenye aisha nie..senang le masz lepas ni nak beli barang jek cari bertemakan angry birds.....terus leh buat koleksi gitu....

July 30, 2012 at 10:59 AM

alahhh comeynyaaa
hurmm kumpul banyak2 budak2 memang suke .. sib baik anak2 akk x minat sgt , mgkin sbb mereka dah besar kot ;)

July 30, 2012 at 11:05 AM

aisha, pasni cari jam dinding angry bird pulak ya... ;-)

July 30, 2012 at 11:07 AM

aek angry bird je kan ... comey

July 30, 2012 at 11:32 AM

tegar punya peminat ni =)

July 30, 2012 at 11:48 AM

ololoo tomeinye :D

July 30, 2012 at 11:55 AM

cute nyer dia ngan jam tangan baru tu.. standardlah budak zaman2 ni semua nak angry bird hehe

July 30, 2012 at 12:06 PM

comey ;)
lps ni boleh la beli baju raya pula yer mama ;))

July 30, 2012 at 12:58 PM

apa sja yg berkaitan dgn angry birds mmg cute kan...lawa jam asya..merah lg...terang jelas nmpk dri jauh hehee..

July 30, 2012 at 1:28 PM

leh lah geng dengan kakak anis.. suka benor ngan angry bird..:)

July 30, 2012 at 1:40 PM

nasib baik Anggun xpandai mintak lg...huhuhu

July 30, 2012 at 1:48 PM

...boleh la auntie pinjam hehe :))

July 30, 2012 at 2:19 PM

Waaah.. asya nak pinjam boleh.. boleh share ngn aini.. :).. tesco Rawang.. selalu pegi tu.. :)

July 30, 2012 at 3:17 PM

Heheee, peminat setia angry bird ni :)



**Kak, brooch dah sampai-terima kasih na... :) Cheq suka..

July 30, 2012 at 3:17 PM

comel jam angry birsd tuh.. kena pulak ngan modelnya yg dh sedia comel tuh.. hehe.. :)

July 30, 2012 at 3:46 PM

Salam kenal...anak2 pun memang minat kat angry birds ni, baju kasut, jam...macam2 lagi lah....

July 30, 2012 at 3:48 PM

wah peminat angry birds tegar nih...

July 30, 2012 at 4:12 PM

comeinya dia malu2 (^___^)

July 30, 2012 at 5:20 PM

akak anak pempuan boleh lagi lar nak ada koleksi..lau anak alin xsempat nak wat koleksi dah jahanam..hurm..

July 30, 2012 at 5:25 PM

kiut miutnyerrrr

Post a Comment