^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

17.7.12

Home » » Kenangan Indah Berhari Raya

Kenangan Indah Berhari Raya

salam, 

bagi laluan bagi laluan

 nampak itu banner?
nak join contest jap..... coz dah lama giler x menjoinkan diri nieh......
contest anjuran YUMIE LUFYA..... nak join KLIK SINI.....

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kenangan Indah Berhari Raya


ini adalah gambar raya kami di tahun 2011 (tahun lepas la tu kan)..... masa ni giliran beraya adalah di kampung aku di Johor, aku ada keluarga yang agak besar, sume adik beradik yang masih ada 6 orang n semua dah berkahwin, anak sedara ada 6 orang, semua berkumpul time raya, Alhamdulillah..... setiap kali berkumpul time raya, selepas solat sunat raya di pagi hari sebelum makan ketupat n rendang, kami sekeluarga akan berkumpul n beratur untuk bermaaf2an diantara satu sama lain..... pada tahun lepas my little princess Aisha adalah kanak2 yang paling kecil sekali di kalangan keluarga aku..... makanya pada hari raya yang lepas, Aisha menjadi tumpuan n rebutan setiap orang yang ada di pagi raya itu untuk diberikan DUIT RAYA..... ngeh ngeh ngeh..... so, apa lagi, tugasan Aisha  pada pagi raya adalah meng'collect duit raya dari Makcik n Pakcik yang seramai 8 orang termasuk Yai (atuk) n Nyai (nenek) Aisha sambil di bantu oleh aku sebagai Mama Aisha :).....  seronok n sangat meriah dengan telatah Aisha yang sibuk mem'pas sampul DUIT RAYA kepada Mama (aku ler tu) tanpa pedulikan Nyai yang nak salam di belakang..... haha sorry Nyai, tahun ni bagi lagi yerk, upsss tahun ni ada baby baru dalam keluarga kami, tapi Aisha tetap dalam senarai tumpuan coz baby baru masih lagi kecik sangat2 kan..... hehe
so.....

JOM COLLECT DUIT RAYA!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



7 comments

July 17, 2012 at 3:42 PM

gd luck yek!

July 17, 2012 at 3:45 PM

mmg kenangan sungguh! nak2 time raye mase kecik2 dulu. bestnye!! hehehehe

July 17, 2012 at 5:10 PM

gud luck!

suka nyer mama aisya 'menyimpan' duit raya hehehehe

July 17, 2012 at 5:11 PM

gd luck yer ;)

July 17, 2012 at 5:21 PM

gud luck dikk
memang kenangan
akk adik beradik 4 aje
tahun nie sedih sikit sbb semua x balik
sib baikk akk duk ngan mak ayah .. kalau tidak sunyilahh mereka huhuhu

July 17, 2012 at 8:04 PM

tahun ni dni takde duit raya. uwaaaaaaaaaaaaaa :'(

July 18, 2012 at 12:00 AM

TQ kerana join contest Yumie Lufya..Good luck dari saya juga.

Post a Comment