^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

23.7.12

Home » , , , » *BaRam KKKL*

*BaRam KKKL*

salam, 

dah lunch kengkawan..... upsssss sorry yerk..... puasa kan.....
erm, maaf lah x berkesempatan nak jenjalan umah kengkawan lagi nieh, ni ingat nak gunakan waktu lunch sebaiknya dengan menjengah umah kengkawan la ni.....

bukan apa, aku dah bertukar ke unit lain (ehem, bukan pindah tempat pon, tapi tukar bos kecik jerk, masih di meja n kerusi yang sama, hehe)..... dengan bos kecik baru sekarang ni kena jaga data, kena tengok excel, kena update senarai, kena kira hutang..... .....  maka banyak sikit kerja pada permulaan ni coz maklumat yang aku dapat dari pegawai sebelum x menepati seperti yang pihak atasan kehendaki..... so kenalah buat semula, compile sana, edit sini, buang sana, tambah sini.....
 insyaallah..... pelan2 kayuh, moga semuanya boleh beres ikut dateline yang ditetapkan.....
owh, x lama lagi kena arrange kursus keusahawanan kali ni kat sabah plak, macam sebelum nie


okeh, nak share..... kat opis aku bermula hari ini ada..... erm biasa orang sebut PARAM stand for Pasar Ramadan kan..... tapi kat sini aku gelar BARAM lah kan coz nama dia.....
Bazar Ramadan


23 Julai (3 Ramadan 1433h) - 14 Ogos (25 Ramadan 1433h)
3.00 petang - 8.00 malam


hehe
 nak datang sini..... senang jerk..... ikut jerk map KAT SINI.....

so, jom datang ramai2 beli makanan untuk berbuka puasa.....
aku baru jerk nak try ushar petang ni apa yang ada.....
hehe

k, sekian

10 comments

July 23, 2012 at 2:27 PM

kat tempat kerja akak.. ada gak Bazar Ramadhan.. tapi jrg gi pun.. sebab sebuk nak balik awal ..hhuhuhu..:)

July 23, 2012 at 2:43 PM

thn ni nak try say no to bazaar..

July 23, 2012 at 2:46 PM

selamat ke baram la..neni igt bulan ni nk masak..tp ntah ler sempat ke x..kalo x ke baram jgak..haha

July 23, 2012 at 4:54 PM

musti meriah kan? :)

July 23, 2012 at 5:10 PM

alynn dah g kak..erm..blum bnyak gerai yg bukak..beli kuih tepung pelita jew..

July 23, 2012 at 6:27 PM

Tak dapat dtg..jauh.. :)

July 23, 2012 at 8:01 PM

sure meriah kan
tmpt akk cume param aje lah ;)

July 23, 2012 at 8:52 PM

lya kalo k bzar..xde beli sgt.. sbb pnuh sgt umat mnusia kt bazar..nk mbeli pon ssh..last2 beli kat gerai2 y buka tpi jln je..

July 23, 2012 at 9:21 PM

mesti besttt,,,,

July 24, 2012 at 9:11 AM

waahhh..nak datang jugak kak mas..wahahahaha

Post a Comment