^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

20.7.12

Home » , , , » *Baby BOY in da house*

*Baby BOY in da house*

salam, 

berita panas! panas! panas!

 tahniah buat my adik UTEH yang dah pun selamat melahirkan baby BOY pada tengahari tadi lebih kurang jam 12.00tgh kut di Hospital Kota Tinggi, Johor..... setelah 2 tahun mendirikan rumah tangga, beliau telah dikurniakan baby pertama sebagai penyambung legasi family, Alhamdulillah.....

TAHNIAH!

maaf, akak x dapat nak pergi melawat dalam waktu terdekat ni yerk..... insyaalah, ada masa nanti kitaorang terjah n gomol2 baby tu yerk..... ngeh ngeh ngeh

gambar?..... yelek
(kena tunggu orang2 Johor upload kat FB atau blog dorang, baru aku leh tengok up kat sini, aku pon x tengok lagi rupa baby tu).....
Mak n Abah aku pon x sempat jumpa lagi coz waktu melawat dah habis masa dorang sampai kat sepital..... sekarang ni dorang tengah pusing2 bandar kota sementara tunggu waktu melawat petang nanti..... hehe

k, sekian

p/s : tetiba hubby tanya "kita bile?".....
Insyaallah dear, kiat kena terus berusaha sesama yerk.....



12 comments

July 20, 2012 at 1:43 PM

tahniah buat mama dan uteh sekeluarga ;)

salam kenal :)

July 20, 2012 at 1:46 PM

Tahniah buat adik mas..
Rindunye bau baby..^^

July 20, 2012 at 2:18 PM

nnt kt upload gambo baby. tp x tau la ble hehe

July 20, 2012 at 2:36 PM

tahniah buat adik tu ye!...

July 20, 2012 at 3:23 PM

tahniah

July 20, 2012 at 3:25 PM

tahniah mudahan masz pun dimurahkan rezeki ....

July 20, 2012 at 4:38 PM

wahh..sempat la yek makan rendang raya ni..hehe...
tahniah uteh..;)

July 20, 2012 at 4:39 PM

tahniah!
aduiii byk la uteh nk kena ganti pose yek

July 20, 2012 at 6:27 PM

tahniah kat mak sedara dia tu...t sediakan hadiah besar aje..hihihi

July 20, 2012 at 10:40 PM

salam ramadhan al-mubarak
selamat berpuasa dan beribadah di bulan yang mulia ini... semoga segala amalan kita diberkati Allah, amin

:)

July 21, 2012 at 6:05 AM

tahniah juga buat adik mas .. ;)

July 21, 2012 at 10:08 AM

tahniah kepada adik Uteh :) jenuh mak nyer nanti nak ganti puasa heheeh

Post a Comment