^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

12.7.12

Home » , , , » *Mesyuarat PIBG Taska*

*Mesyuarat PIBG Taska*

salam, 

 pernah dengar x PIBG atau Persatuan Ibu Bapa & Guru kat taska..... ke aku jerk yang baru tau nieh.....

hari selasa lepas, aku ambik Aisha dari taska, n cikgu dia bagi aku surat.....

*

*

*

*

*

*

*


ari sabtu ni ada Mesyuarat Bersama Ibu Bapa & Penjaga Taska & Tadika Temanku..... bersamaan 14 Julai 2012..... jam 3.00 petang..... tempat ofkos lah Taska & Tadika Temanku kan..... chairman adalah pengurus taska ni En Husen.....
Taska & Tadika Temanku
No 1-02, Tingkat 1, Jalan Tun Razak, 20400 Kuala Lumpur
(di Bangunan Menara PJD, Pejabat JKR Kuala Lumpur)
No. Tel : 03-4042 5980 / 012-344 2159

 diantara agenda adalah untuk tahu perkembangan taska, tahu perkembangan pembelajaran anak2, nak bincang pasal penubuhan PIBG kat taska ni n lain2 yang sewaktu dengannya..... masa yang di bajet adalah lebih kurang 2 jam..... so dalam jam 5 dah bersurai.....

erm, baru jerk merancang nak melawat progress umah kat TRP sana nuun sabtu nie, nampaknya terpaksa tunda ari ahad atau hubby nak pi TRP sabtu pagi yerk..... x tahu lagi..... hubby x suka datang ari ahad coz dorang buat keje setengah hari jerk pada hari ahad, takut x sempat nak review lelama kat umah kalu pi ari ahad..... ops!!!!! dah melalut cerita rumah pulak..... huhu

 so, insyaallah kami akan attend mesyuarat tu untuk tahu perkembangan terkini Aisha kat school, untuk tahun ni, ini adalah 1st time mesyuarat..... mungkin nanti hujung taun akan ada lagi 1 sesi sekali ngan hari graduasi kanak2 macam taun lepas kan.....

moga semua aktiviti yang dirancang berjalan lancar..... insyaallah

k, sekian


update : erm..... tetiba tadi hubby telah menyarakan untuk tidak menghadirkan diri ke mesyuarat ni coz nak setelkan hal rumah..... camaner yerk?.....

10 comments

July 12, 2012 at 9:47 AM

kelas kan masz..skrang taska pun ade hari teacher parents meeting ...bagus laa dpt berbincang direct dgn cikgu tentang perkembangan anak2 he he he

July 12, 2012 at 9:56 AM

antara perkara paling malas nak pg ni! meeting PIBG

July 12, 2012 at 10:49 AM

wah taska pun ada mesyuarat PIBG ye .. akk ingatkan sekolah aje ekek ;)

July 12, 2012 at 11:00 AM

tau sekolah je ada....taska ada gak erk??

July 12, 2012 at 11:05 AM

EMM..DH MCM SEKOLAH2 RENDAH & MENENGAH PLAK ADE PIBG2 NI KAN..BARU DITUBUHKAN LAGI EK PIBG DI TASKA NI..EMMM

July 12, 2012 at 11:55 AM

ohhh taska pon ad pibg ek...stail2...

July 12, 2012 at 12:01 PM

wah..dasat sungguh lah. ade meeting lg tu. hehehehehe

July 12, 2012 at 12:47 PM

..hmm...klu peringka taska mcm ni, lebih pd borak2 sesama ibubapa hehe :))

July 12, 2012 at 1:11 PM

bila anak dah masuk sekolah nih macam2 xtvt sekolah kena joint kan~
kena simpan cuti baik2.. :)

July 12, 2012 at 1:40 PM

abah dni selalu malas g pibg.. umi dni yang kena pegi hehe

Post a Comment