^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

13.7.12

Home » , » *Insya-Allah beliau akan dapat bekerja semula pada ...*

*Insya-Allah beliau akan dapat bekerja semula pada ...*

salam, 

erm, tajuk entry tengahari ni panjang sikit, x per kan.....
hehe, nak cerita pasal 'Sijil Cuti Sakit'..... my hubby ber'MC hari ni coz sakit mata..... maybe berjangkit dari aku yang baru je sembuh dari penyakit itu last week.....

selama ni kalu dapat surat MC tu x pernah pon nak perati, tau2 jerk trus antar pi opis..... tetiba pagi tadi nak pi keje, saje2 la tengok MC hubby tu kan, tetiba ada sesuatu yang menarik perhatian aku.....

see.....

ayat yang ada anak panah tu.....
"Insya-Allah beliau akan dapat bekerja semula pada ....."

sungguh islamik kan..... agak2 kat surat MC klinik lain ada x tulis gitu coz aku x pernah perati pon sebelum2 ni kalu dapat surat MC nieh..... ini adalah surat MC dari Klinik Pusrawi (Hospital Pusrawi Sdn Bhd) yang punya..... yang aku selalu pi adalah klinik kat Jalan Ipoh (belakang PWTC) nuun.....

kat bawah sekali siap ada doa lagik.....

Nabi S.A.W berdoa katanya:
"Ya Allah, berilah aku pahala dalam musibahku dan gantikan bagiku apa yang lebih baik darinya"
 Ameen


so sweet kan.....
erm, moga hubby cepat sembuh n penyakit itu tidak berjangkit dengan Aisha.....
k, sekian

7 comments

July 13, 2012 at 3:39 PM

waaa... 1st time tgk surat mc ada tulis gitu... bagus laa..

July 13, 2012 at 4:30 PM

first time jugak tgk camnih.. bagus la kan.. :)

July 13, 2012 at 4:31 PM

pertama kali jumpa surat mc mcmni.
sgt islamik jarang jumpa.suka.

July 13, 2012 at 7:46 PM

sungguh islamik klinik tu.....

July 13, 2012 at 9:54 PM

pertama kali tgk surat camni..
bagus tuu

July 14, 2012 at 10:42 PM

InsyaAllah cpt sembuh.. :)

July 15, 2012 at 9:57 AM

bagusnye ^^ semoga cpt sembuh

Post a Comment