^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

13.7.12

Home » , , » *maaf pada mereka yang berkaitan*

*maaf pada mereka yang berkaitan*

salam jumaat, 

~entry ringkas jerk ni~

 erm, ingat lagi x aku ada buat mcm GA sikit sebelum ni.....
n dah ada pon 3 orang yang bertuah.....
tahniah buat mereka.....

aku janji this week nak pos hadiah dorang, tapi x berkesempatan nak pos.....
hadiah dah siap bungkus dah.....
tunggu nak deliver jerk lagi.....
see.....

so insyaallah, esok aku akan langsaikan hutang aku nieh.....

maaf yerk kengkawan yang berkaitan.....
maaf atas kelewatan ini.....

k, sekian

nak kupon McD FREE kat SINI

8 comments

July 13, 2012 at 9:29 AM

ok ":)

July 13, 2012 at 9:58 AM

ada yg smpi termimpi2 kot tggu GA smpi

July 13, 2012 at 9:59 AM

mereka sedang menanti dgn penoh sabar tu ....tahniah buat pemenang!!

July 13, 2012 at 10:48 AM

..err...ada ke nak pos ke sini? :)

July 13, 2012 at 11:00 AM

semua pemenang tgh menanti tu. hehehe..sabar ye. tahniah kpd mereka!

July 13, 2012 at 11:31 AM

tahniah pd pemenang, mesti happy hadiah dah on the way kan!

July 13, 2012 at 12:44 PM

tahniah pd mereka :)

July 13, 2012 at 12:48 PM

kita tak menang.. hehehe

Post a Comment