^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

11.7.12

Home » *Wordless Wednesday - vs Air Asam Boy*

*Wordless Wednesday - vs Air Asam Boy*

salam,



p/s : agak2 bulan ramadhan nanti ada jumpa x air ni?... hehe


15 comments

July 11, 2012 at 8:18 AM

HIHIHI... masz nak tau, kalo kat kafe opis lieya plak air asam girlnye gune asam boi yg putih tu heheehehh

July 11, 2012 at 8:23 AM

tinggal dlm 10 hari lebih je lagi....hmmmm

July 11, 2012 at 8:36 AM

kekeke, kretif btol..kelainanan!
mcm2 ler keluar jenis2 air nnt sy rs..;)

July 11, 2012 at 8:47 AM

errr... yg penting, org yg buat tu girl ke boy?? muahahhaha... *xsabar tgu bulan pose sbb aku nk tgk bape ramai umat kt dalam train nanti* uwaaaaaaa

July 11, 2012 at 8:52 AM

mmg kreatif r..=)

July 11, 2012 at 8:59 AM

dah 2 blog anum baca kisah air nie
best ke sis?

July 11, 2012 at 9:18 AM

owh ada juga air asam girl ye..1st time dgr ni.. :)

July 11, 2012 at 9:26 AM

1st time dgr.. nmpk menarik..tercelur nengok..

July 11, 2012 at 10:36 AM

mesti cepat laku air nih... :)

July 11, 2012 at 10:38 AM

hua hua huaaaaa.

July 11, 2012 at 12:04 PM

suka minum ni klu nk sedap wt sendiri n perah jus limau sikit perghhhhhhhhhhh!

July 11, 2012 at 12:23 PM

hahahaha.. sabor jek lah.. pandai plak dia ubah nama air tuh..hahaha

July 11, 2012 at 1:05 PM

wah.. ramadhan ni... pasti memacam nama keluaq kan.. kreativ.. kadnag2 kita beli sebab tertarik dengan nama saja pun.. hohohoho (^___^)

July 11, 2012 at 1:05 PM

wah.. ramadhan ni... pasti memacam nama keluaq kan.. kreativ.. kadnag2 kita beli sebab tertarik dengan nama saja pun.. hohohoho (^___^)

July 11, 2012 at 1:05 PM

wah.. ramadhan ni... pasti memacam nama keluaq kan.. kreativ.. kadnag2 kita beli sebab tertarik dengan nama saja pun.. hohohoho (^___^)

Post a Comment