^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

22 November 2011

Home » , , , , , , , » *TIHANY minggu akhir [] TAHNIAH harimau muda*

*TIHANY minggu akhir [] TAHNIAH harimau muda*

salam,
FB bola!, TWITTER bola!, BLOG bola! BBM bola! RADIO bola!..........
dari malam tadi x habis2
aku dah lambat kut nak up cerita nieh tapi
aku nak jugak cerita.....
ada yang sudi baca ker?
terima kasih bebanyak.....

sebelum tu aku nak cerita pasal

 minggu ni minggu akhir kan.....
adakah Tihany akan berubah semula dan kembali kepada Azman?
camane pulak dengan Imran yang dah mula nak berubah jadi baik tu?
apa pula bukti2 yang ada pada Katrina?
bila Suraya nak terima balasan atas kesalahan dia selama nie?

huhu, x sabar nak tunggu episod malam ni
nak tengok kesudahan drama slot Ratu di TV9 nieh.....

 sekarang cerita pasal
 Bernama


aku cuma nak cakap
TEAM Malaysia Hebat..... apa rahsianya?
kerana MALAYSIA ada seorang MUSLIM, ada seorang TAMIL, ada seorang GURU.....
dan yang penting Team Malaysia ada khairul fahmi che mat yang sentiasa cermat menangkap BOLA.....
dan Malaysia juga ada baddrol bakhtiar yang sentiasa berikhtiar menjaringkan gol dari jarak jauh.....
dan yang paling HEBAT adalah kerana Malaysia ada ONG
(Ong Kim Swee)
hehe

TAHNIAH Harimau Muda.....
Auuummmmm!!!!!!!!!!

x pernah2 aku tengok bola kat TV tetiba malam tadi macam ada aura yang mengatakan Malaysia akan menang..... so aku boleh layan bola Malaysia vs Indonesia sorang2 jerk kat umah lepas drama Tihany..... hubby keje balik lewat coz buat persiapan Malam Media di Kraftangan Malaysia..... my lil Aisha tetiba malam tadi tidur awal..... Alhamdulillah, x sia2 aku tertengok bola sampai akhir lak tu (sebelum ni kalu tengok pon 1/2 masa aku dah bosan.....huhu)..... kan hubby kan.....


p/s : erm, Malaysia menang bola
Johor cuti.....
KL bila nak cuti yerk?..... (mood jeles nieh)



10 comments

November 22, 2011 at 9:23 AM

tahniah malaysia :D

November 22, 2011 at 9:34 AM

Tak pernah tgk citer ni..

Tahniah Malaysia..berdebar2 jer tgk semalam..

yeayy...johor cuti tp bukan sebab menang bola..tapi b'day sultan johor.. :)

November 22, 2011 at 10:52 AM

x layan r tihany ni..selalu lupa..hehehe
pepun tahniah malaysia

November 22, 2011 at 11:46 AM

tengok bola first half jer..pehtu naik tido coz nak menidurkan lyna tue..

November 22, 2011 at 12:01 PM

tak pernah plak layan tihany.. kadang2 jek tertengok bila anak ai tukar chanel..

tahniah malaysia!!! yeahh!!

November 22, 2011 at 12:04 PM

TAHNIAH HARIMAU MALAYA ... bangga3 :)

November 22, 2011 at 12:27 PM

LiLy @ MumMyQiStInA : masz org Johor but keje kat KL tu yg jeles tu Johor cuti ari nieh..... mmg bukan sebab bola pon kan... hehe

November 22, 2011 at 12:28 PM

::Mamalyna:: selamat mlm tadi my lil Aisha da tidur time tu, nak jerit pon dalam ati jerk takut dia terjaga..... hehe

November 22, 2011 at 12:29 PM

tahniah untuk malaysia... jeles orang cuti yerk... keje.. keje...

November 22, 2011 at 12:36 PM

sejuk kaki tangan tengok bola mlm tadi dan alhadulillah Malaysia berjaya dpt pingat emas

mmg ada ONG..*_*

bui follow yer

Post a Comment