^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

10.11.11

Home » , , , , , » *Inhouse Photoshoot On Aidiladha @Kuantan*

*Inhouse Photoshoot On Aidiladha @Kuantan*

cerita raya?
boleh kan..... bukan raya aidilfitri, tapi raya aidiladha..... x per kan..... sayang lah pulak ada pic dalam camera hubby tapi aku x share kat sini kan.....actually bukan cerita sangat lah, tapi lebih pada gambar yang aku snap sendiri kecuali last pic.....



jom layan.....














p/s : sori pada kengkawan yang mula2 masuk sini x nampak gambo yerk.. aku dah betulkan dah.. tekejut gak tetiba preview balik, tp x der gambor lak.. huhu sorry yerk.....







ok one more time.....











jom layan


tarikh : 06.11.2011  (Ahad)
masa : pagi raya aidiladha
tempat : indoor, PIL house, Kuantan Pahang
model pilihan : my lil Aisha






 apa lah yang digodek dek anak dara ku sorang nieh.....


 hoho, main speedlite papa yerk.....
papa marah kang.....


 erm, aku fokus kat maner yerk.....
neck.....lace


 sweet mama dah lentok kepala yerk.....


 kat tangga pon jadik.....


 macam kat umah tradisional dulu2 kan...
prasan.....


 papa, to'ki, to'mi n ayah su pi kerjakan lembu korban kat surau.....
kami kerjakan camera papa kat umah.....


 setia menanti papa balik.....


 mana papa nieh, x sampai2 pon.....
dah nak malam dah ni.....


 di malam hari, belen bunga api raya aidilfitri lepas.....


walau hanya ditemani cahaya bunga api.....
kami mengharapkan kegembiraan dan kebahagiaan menjadi milik kami abadi.....


p/s: maaf sekali lagi pada mereka yang x nampak gambar pada awal2 tadi yerk.....
kesilapan dan kelalaian adalah datang dari tangan ini.....

10 comments

November 10, 2011 at 1:47 PM

mmmmm cam xnampak je gambarnya (sambil garu2 kepala..ke saya yg silap tgk)

November 10, 2011 at 1:47 PM

Alaa awat gambo tak kuar eh..

selamat hari raya..eh terlewat sudaa..hee~

November 10, 2011 at 1:50 PM

mane gambonye nih

November 10, 2011 at 2:00 PM

sorry..... kesilapan teknikal berlaku.....
dah dibetulkan yerk.. hehe

November 10, 2011 at 2:06 PM

dh2 gamba dh kuor... suka gambo kat pintu tu... nakkkkkkkkkkkkk bleh? hehe

November 10, 2011 at 2:28 PM

Comel Aisha..
gambar2 sgt cantik.
terutamanye gmbr main bunga api tu.. ^_^

November 10, 2011 at 2:52 PM

kami takde gambo pun... haru betul

November 10, 2011 at 3:10 PM

sempat main bunga api gitew

November 11, 2011 at 10:02 PM

comenya....

November 13, 2011 at 10:21 PM

amboi siap berantai lg aisya..hihi

Post a Comment