^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

24 November 2011

Home » , , » *gambar tetek sapa pulak kali nie?*

*gambar tetek sapa pulak kali nie?*

 sebelum ni *gambar tetek chexxx ana* yang di cari



hari ni *gambar tetek yatt* pula yang terpampang kat Keywords Analytic Nuffnang aku nieh.....
apa lah kejadahnya aku nak up gambar2 macam nieh.....
ada pulak orang yang search perkataan tu yerk..... huhu

aku x tau sapa cik atau puan YATT tu...
tapi aku nak mintak maaf kalu ada sesapa yang bernama YATT di luar sana

n
kepada pencari itu, aku nak tanya, ada jumpa ker gambar yang dicari itu.....?
udah2 ler tu.....
bawak la cari mende lain.....

p/s: cari design 'serving brass metal tray' lagik bagus, leh tolong aku wat design produk untuk taun depan.....


6 comments

November 24, 2011 at 4:16 PM

keh keh keh ...asal boleh jek.....tegelak2 lieya ni hah....aduhai....kdg2 mmg lawak tau bile tgk kat nuffnang ni.....mcm2 di search org kan heehehehe

November 24, 2011 at 4:33 PM

kikiki..howwtt betul tajuk tu..kiki

November 24, 2011 at 4:58 PM

hehe..napalah asyik nak cari tetek tu.. :D

November 24, 2011 at 5:14 PM

hahaha..tu pasal malas nak sebut perkataan pelik sket dlm blog..kang org tak diundang singgah..ngee~

November 24, 2011 at 5:45 PM

hahahahah..golongan sangap tu yg asik mencari je hehehe

November 25, 2011 at 9:22 AM

hihihi tetek plk depa cari..hahaha

Post a Comment