^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

11 November 2011

Home » , , , , , » *Model memperagakan pakaian dalam berharga $2.5 juta*

*Model memperagakan pakaian dalam berharga $2.5 juta*

Model Miranda Kerr memperagakan pakaian dalam berharga $2.5 juta semasa 2011 Victoria's Secret Fashion Show di gudang senjata Lexington Avenue pada 9 November 2011 di New York City.  Pakaian dalam ini mempunyai kira-kira 3,400 tatahan permata yang diletakkan dengan tangan, termasuk 142 karat berlian sebagai tambahan kepada mutiara, citrines, dan aquamarine.




p/s :  maaf ada n3 sebegini di hari jumaat.....
sekadar berkongsi info.....
erm..... ada sesapa berkenan ker?..... hehe


12 comments

November 11, 2011 at 11:21 AM

baik beli rumah dr beli bra n underware

November 11, 2011 at 11:35 AM

byk eB leh wat ngan wit byk tuh
hu3

November 11, 2011 at 12:00 PM

hohoho..ini olang duit buat tdo aje..brgn dalaman pon nk mewah2..ngade..hehe

November 11, 2011 at 12:48 PM

makin mahal....makin terdedah hehe...mahal tang sayap...

November 11, 2011 at 1:37 PM

hohoi..mahalnye..nk watpe kak..stakat pki 2 minit pas tue da kena bukak...baik x yh pki ape2...lg senang...kikkikiki

November 11, 2011 at 2:03 PM

lebih berkenan ke modelnye je..cantik..model kot harga banyak tu..hee~

November 11, 2011 at 2:03 PM

lebih berkenan ke modelnye je..cantik..model kot harga banyak tu..hee~

November 11, 2011 at 3:11 PM

uishh dah serupa x pakai baju je .. kan elok bogel terus ! habisss cerita .. pegang tangan je beerlian2 tuu ekekke

November 11, 2011 at 4:41 PM

wow Uniqe bikini LOL.. mahal giler tuh baju

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM100, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

November 11, 2011 at 11:19 PM

eikkkkkkkkkkkkkkk

ingat tertutup

November 12, 2011 at 2:07 AM

x mampuuuuuu... nk beli ketebmw pon x mampu..aper lagi bju dalam beharga bjuta ni...

November 13, 2011 at 10:19 PM

sayap tu yg buat jd mahal..

Post a Comment