^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

18 November 2011

Home » , , , » *Victoria's Secret Fashion Show 2011*

*Victoria's Secret Fashion Show 2011*

salam jumaat,

ingat x last friday aku ada posting Model MemperagakanPakaian Dalam $2.5juta..... so ini adalah lain2 model yang memperagajan pakaian sempena Victoria's Secret Fashion Show 2011 yang lepas.....

jom layan di pagi jumaat ini..... erm tengok sekali lalu jer tau bagi kaum lelaki..... hehe
sume ada 30 pic tau..... jgn terbeliak mata udah la yerk.....

1. Model Alessandra Ambrosio

2. Model Alessandra Ambrosio

3. Model Adriana Lima

4. Adam Levine (Maroon 5) membuat persembahan dengan ditemani Model Anne Vyalitsina

5. Persembahan dari Nicki Minaj

6. Model Karlie Kloss

7. Model Chanel Iman

8. Model Miranda Kerr

9. Model Adriana Lima

10. Model Izabel Goulart

11. Model Liu Wen

12. Model Miranda Kerr

13. Model Doutzen Kroes

14. Model Lily Aldridge

15. Model Lily Aldridge

16. Model Doutzen Kroes

17. Persembahan dari Jay-Z and Kanye West

18. Model Alessandra Ambrosio

19. Model Joan Smalls

20. Model Adriana Lima

21. Model Liu Wen

22. Model Lindsey Ellingson

23. Model Doutzen Kroes

24. Model Candice Swanepoel

25. Model Behati Prinsloo

26. Model Lais Ribeiro

27. Model Lais Ribeiro

28. Model Anais Mali

29. Model Lais Ribeiro

30. Model Jacquelyn Jablonski




ok cukup.....
kaum lelaki persiapkan diri anda untuk solat Jumaat hari ini yerk.....
kaum wanita ada yang berhajat untuk ke shopping mall, jalan bebaik yerk, jgn lupa kerja yang menanti...



# Khasiat Manggis # Rahsia Duit Online # New Rich Club #

10 comments

November 18, 2011 at 8:37 AM

macam2 design ada..
semuanye tak cukup kain.. :D

November 18, 2011 at 9:34 AM

baru lepas bace tazkirah kat blog lain, tup2 ade pic seksi kat sini.....adus! keh keh keh

November 18, 2011 at 9:49 AM

gila la
serupa x payah pakai dah nie

November 18, 2011 at 10:06 AM

ape punyer fesyen la ye..pelik2 gittu..

November 18, 2011 at 10:15 AM

seksa i tgk. hu3

November 18, 2011 at 11:04 AM

hehehehhee cantik gak pakaian dalam VS ni

November 18, 2011 at 11:36 AM

erm, si pengomen Anonymous, maaf aku terpaksa delete ko nyer komen coz mengganggu pelawat kat sini yerk, so, lain kali kalu nak komen sila letakkan nama ko yerk..... tq

November 18, 2011 at 12:06 PM

da lama mengidam nk kn pakaian dalam VS ni mmmm ntah bla la nk dpt ni...

November 18, 2011 at 12:40 PM

mengancam! kalau kat mesia harap2 takde la fesyen show gini..hehe

Post a Comment