^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

24.11.11

Home » , , , , » *Happy Anniversary*

*Happy Anniversary*

 lanjutan n3 INI.....


pada tarikh ini, 24 November, dalam tahun 1969, pukul berapa aku x tau... hehe
sepasang kekasih
Muhamad Bin Osman dan Zunainah Binti Jikan@Rajikan 
telah diijabkabulkan secara sah di Kampung Parit Raja, Gersik, Muar, Johor.

setelah mengharungi bahtera rumahtangga yang ada gaduh2 manja gitu pasang surut, mereka telah dikurniakan dengan 7 orang cahaya mata yang comel2 belaka, 6 perempuan, 1 lelaki. namun pada tahun 2005, seorang dari anak perempuan mereka telah dijemput Illahi kerana jangkitan kuman di kepala.

kini, pada tahun 2011, bahtera mereka telah memasuki ke 42 tahun dengan pertambahan cucu2 tersayang seramai 7 orang. insyaallah tahun 2013 akan bertambah cahaya kegembiraan mereka dengan kehadiran seorang lagi cucu yang bakal diterima.

semoga kebahagian mereka akan berkekalan hingga ke akhir hayat dengan kaletah anak cucu yang ntah pape tu dan terus terus terus ke syurga



 ABAH & MAK
happy 42th anniversary

windu sangat sangat sangat sangat sangat sangat
muah muah muah muah
semoga kebahagian, kesihatan, kemewahan dan ketakwaan mengiringi perjalanan loving couple kami ini sentiasa selamanya
"tayang yai, tayang nyai" Aisha (please change 'T' to 'S')



dari kami nan jauh,
(nak edit ala2 kak eB tp x jadik, hehe)


p/s : nak bagi adiah aper yerk?..... hehe
any idea?.....
2nd p/s : ralat, kehadiran cucu baharu adalah pada tahun 2012..... hehe (thanx uteh coz menjelmakan diri akhirnya)
dan bukan seorang, tetapi 2 orang..... insyaallah..... ameen (update : 05.04pm)



14 comments

November 24, 2011 at 1:10 PM

Happy anniversary juga buat parent mas..moga kekal bahagia selamanye.. ^^

November 24, 2011 at 1:12 PM

alhamdulillah...42 tahun tu... =)

November 24, 2011 at 1:43 PM

fiweett..still romantik...epy aniversary 2 ur parent

November 24, 2011 at 1:55 PM

happy aniversary juga buat mak dan ayah maz .. very sweet :)

42 tahun tuu bukan mudah nak bertahan selama ituu :)

November 24, 2011 at 1:57 PM

tahniah dari kami. wow... 42 thn... hepi anniversary yer :)

November 24, 2011 at 2:06 PM

hapi anniversary! :D

November 24, 2011 at 2:37 PM

lamanyer..42 thn..
happy any berseri2

November 24, 2011 at 3:15 PM

happy anniversary atuk dan nenek..ni mesti ade makan sedap2 pasni..=]

November 24, 2011 at 3:15 PM

happy anniversary atuk dan nenek..ni mesti ade makan sedap2 pasni..=]

November 24, 2011 at 3:17 PM

42 tahun?? moga kita semua pon bahagia macam mak dan abah awak jugak..aminnn

November 24, 2011 at 3:19 PM

kpd pak cik n mak cik hepi 42 anniversary.semoga kalian diberi kesihatan yg baik2 drNya & saling syg menyayangi...

Anonymous
November 24, 2011 at 3:28 PM

2013?lame nye lg... -uteh-

November 24, 2011 at 4:11 PM

42tahun! tahniah. selamat ulangtahun!

semoga pakcik dan makcik bahagia ke akhir hayat dan bahagia di samping anak2 tersayang =)

November 24, 2011 at 4:30 PM

hepi anniversary makcik dan pakcik...

moga terus berbahagia!

Post a Comment