^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

11.11.11

Home » , , » *Malaysia Wedding Festival 2011*

*Malaysia Wedding Festival 2011*

 owh ini n3 buat mereka yang masih bujang dan sedang berkira2 untuk menamatkan zaman bujang yerk USU..... hehe

 jom ramai2 memeriahkan Malaysia Wedding Festival 2011 yang bermula hari ini selama 3 hari (11 - 13.11.2011) di Mid Valley Exhibition Centre

MASUK FREE!!!!!


 

setiap kali balik keje, asik ler ternampak banner ni kat tepi jalan..... ingat esoknye nak post dalam blog khas buat bakal2 pengantin..... dah seminggu berlalu last2 hari ni baru sempat nak post..... huhu sadis tul lah aku nieh

p/s #1: suka tengok wedding bebudak sekarang ni macam2 pesen ada..... meriah
maklumlah kami dulu buat sempoi jerk.....
p/s #2: agak2 lunch hour ari ni sempat ke kuar pi sini?.... huhu 
harapan


6 comments

November 11, 2011 at 8:15 AM

betol tuh, best kan drg.. sgt2 kretif

November 11, 2011 at 8:55 AM

betul..macam pesyen yang ada skrg ni..semakin canggih & kreatif.. ^_^

November 11, 2011 at 9:08 AM

sy suka tgk gambar pengantin dan baju pengantin yg lawa2..

November 11, 2011 at 10:09 AM

lieya layan gak....sebb suke tgk pelamin zaman skrang...dah le cantik2 skrang nie...baju pun same....rase cam nak ajak hubby naik pelamin lagi jek gitu wakakaakakaka

November 11, 2011 at 11:47 AM

wah best nyer...bleh sy bw bakal pengantin ke sini sok!
tq kak!

November 11, 2011 at 1:31 PM

wahhh... menjauh x hingat tau nk invite.... hehe btw TQ 4 d info =)

Post a Comment