^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

15.11.11

Home » , , , , » *Gelagat Anak Bila Menyusu*

*Gelagat Anak Bila Menyusu*

 ini adalah cerita bergambar

tapi

ini bukan cerita bergambar yang censored

censored sebab ada gambar nenen atau direct BF tau

no no no!

tapi

ini cerita bergambar my lil Aisha menggunakan botol BPA Free
(upsss! kena mention ker BPA Free tu... huhu lantak)

gelagat my lil Aisha apabila dia menyusu

jom layan



































































eh! gambo x keluar?
scroll bawah sikit.....


















































sikit lagi













































































 ok, jumpa dah.....
hehe


 ops!! sorry yerk aku snap pic Aisha dari belakang.....
ni kira mamarazzi dah nieh...


 erm, agak2 apa yang aku cuba nak sampaikan dari gambar ini yerk.....
ce tengok tangan my lil Aisha tu buat apa.....


 erm, nampak x tag kat teddy bear tu.....


 so, tiap kali menyusu botol, my lil Aisha akan memasukkan jari dia ke dalam tag di teddy bear itu.....


 dia akan cuba bersungguh2 dan sedaya upaya sehingga jarinya masuk dalam tag tu.....


 see, dah masuk dah guna ibu jari.....


 dan begitulah jari dia sampai lah susu dalam botol tu habis.....


dan teddy bear itulah yang dicari kat umah kalau dia nak menyusu..... kat umah tau, kalu sebelum ni kat umah pengasuh dia akan bawa sekali teddy bear tu..... tapi sekarang ni kat taska dia x nak bawa, aku x tau nape, boleh je kut dia menyusu tanpa korek lubang kat tag teddy bear tu..... but bila kat umah, otomatik dia akan cari teddy bear tu bila menyusu.....


 inilah teddy bear yang jadi teman Aisha tiap kali menyusu botol BPA Free.....


p/s : teddy bear itu adalah pemberian hubby masa kami berchenta dulu2
teddy bear jantan sebagai pengganti diri kepada hubby
maklumlah berchenta jarak jauh...
hehe.....  sekarang, ini teddy bear Aisha punye.....
 


9 comments

November 15, 2011 at 8:08 AM

kikiki..sy pon ade dulu teddy bear ms bercinta..siap ade nama lagi..skang dh bg anak sdara..dh xleh dh nk main2 tdy bear lagik..hihi

November 15, 2011 at 8:16 AM

eB engat line problem tadi. hu3

November 15, 2011 at 9:02 AM

sambil nyusu sambil menggentel ek..anak2 linda pun sama..si kakak sambil nyusu mesti gentel rambut nya dan si adik sambil nyusu suka nak gentel 'anu' nya..jenuh marah dah..huhuhu

November 15, 2011 at 9:11 AM

igt gentel bantal busyuk td

November 15, 2011 at 9:51 AM

kikiki same laa ngan lieya ni hah...mia mija pun suke menggentel something kalo menyusu.....abis bucu bantal lunyai hah!!

November 15, 2011 at 11:47 AM

eceh..dah jadi barang turun temurun ni..=)

November 15, 2011 at 11:55 AM

wah..dah lama bear tu ye..
turun temurun dah kat Asya..
Asyik jer Asya menyususu sambil gentel tag teddy tu.. ;)

November 15, 2011 at 12:04 PM

ok lar tu kak danish pun mcm aisha gak..kekadan cakap pelat hanya alin n familly jew yg senang fhm haha..

tapi mmg lar anak kita sekarang dlm proses nak mengikut apa yg kita cakap kan kak..

November 15, 2011 at 3:19 PM

heheheh.. comel jek.. my anis x leh berenggan ngan kain lampin dia.. kat umah ibu dia malu plak nak bawa.. tapi kalo kt umah.. mesti dia carik kain lampin...

Post a Comment