^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

25 November 2011

Home » , » *Ya ALLAH, permudahkan perjalanan kami*

*Ya ALLAH, permudahkan perjalanan kami*


Hari Sabtu
perancangan aku untuk join VFT, di Sunway Pyramid Convention Center x menjadi coz ada urusan lain yang menuntut keutamaan.

esok kami akan bertolak ke Melaka, hubby ada urusan di sana, aku x pasti apa
katanya bertolak dari rumah lepas bangun dari tidur..... hah! pukul 11 tghari lah tu.. haha
\\hari ini (Jumaat) hubby balik lewat coz ada nak ken wat persiapan tempat dewan di opis, so dia balik malam karang baru boleh tanya betul2 perancangan untuk esok//

dari Melaka, kami akan teruskan perjalanan ke Kota Tinggi, Johor..... 
BALIK KAMPUNG!.... ooo BALIK KAMPUNG!.....
lama giler weh x jenguk mak n abah yang dah pon sambut anibersari ke 42 semalam.....

Hari Ahad
mak n abah ada rewang kat umah Cik Timah.....
kami adik beradik ada plan nak buat majlis kecil2an untuk sambut anibersari MAK & ABAH lepas mereka balik rewang.....
\\hoho, korang jangan bagitau mak ngan abah aku tau, pecah rahsia nanti x best arr kan, x surprise..... hehe//

Hari Isnin
xder plan pape lagik
tapi yang penting dah kena siap2 nak balik KL lorrrrr



semoga perjalanan dan urusan kami di hujung minggu ini, sempena cuti Awal Muharam akan dipermudahkan oleh-NYA..... Ameen


 *Salam Maal Hijrah*
buat umat Islam di seluruh dunia


11 comments

November 25, 2011 at 3:10 PM

anum doakan semuanya di permudahkan

November 25, 2011 at 3:26 PM

aminn dik ..
semoga allah permudahkan perjalanan maz dan selamat pergi dan kembali nanti :)

November 25, 2011 at 4:32 PM

moga selamat dalam perjalan pergi n pulang ye... bestttnya balik kg!

November 25, 2011 at 6:30 PM

amin... semoga selamat semuanya

November 25, 2011 at 6:45 PM

moga selamat pergi & kembali..

salam maal hijrah mas.. ^^

November 26, 2011 at 1:34 PM

semoga semua selamat ye kak =)

*besnye wat sprise kat mak ayah!

November 26, 2011 at 8:41 PM

moga dipermudahkan

November 27, 2011 at 4:23 AM

salam maal hijrah ya..moga dipermudahkan segalanya..

November 27, 2011 at 3:52 PM

semoga semuo nyer berjalan dengan lancar...amin...

November 28, 2011 at 11:23 AM

amin..hati2 dlm perjalanan ye..semoga cuti ini disambut dgn meriah!!

November 29, 2011 at 5:03 AM

amin...semoga dipermudahkan perjalanannyer yer...

Post a Comment