^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

10.8.12

Home » , , , , » *Pak Hailam Kopitiam*

*Pak Hailam Kopitiam*

as salam, 

last week..... berbuka di

!
!
!
!
!

kebetulan kami sedang mengerjakan lampu garaj di rumah TRP last Sunday..... kerja punya kerja punya kerja..... tup2 dah nak masuk waktu maghrib..... so kemas2 pape yang patut..... start kereta n kami pon ke Tesco Rawang..... belum sempat sampai ke tempat di tuju, azan dah berkumandang menandakan waktu berbuka dan maghrib dah masuk..... maka kami pon berbukalah dengan bekal apa yang ada dalam kereta dulu..... nasiblah ada roti n air green tea yang kami bekalkan untuk Aisha..... dapatlah alas perut sementara tunggu makan yang betul2 kan.....

so ssesampai di Tesco, tengok tempat makan sume penuh..... KFC, Garden Cafe, Santai apatah lagi food court kan..... kompem penuh..... then pusing2 semula ternampaklah tempat kosong kat Pak Hailam Kopitiam nieh.... 1st time makan sini nieh..... hehe

so, hari tu kami berbuka dengan Nasi Lemak Ayam Rendang, Mee Hoon Goreng, Popiah Goreng, air Soya Cincau, Milo Ais (patut milo panas hubby mintak) ngan Strawberry Milk Shake (free aiscream coz lambat)..... sebelum menu yang kami order tu sampai, kami dihidangkan dengan air sirap bandung n teh ais (free) untuk berbuka..... so, total menu kami hari tu adalah RMxx..... huhu aku x taulah pulak kena bayar berapa coz hubby yang pi bayar.... hehe, thanx dear.....

overall, makanan kat situ ok, ada rasa n kena dengan selera kami, cuma aku makan x habis coz bulan puasa kan..... makan x banyak..... maklum perut dah kecik..... haha

lepas ni boleh pi makan kat sini lagi kut kalu terdesak..... hehe

k, sekian

 

9 comments

August 10, 2012 at 8:43 AM

sedapppnyerr..tgk logo pon terliur bulan2 pose ni..ahakkkss!!

kak mazs tahun ni raya mane?

August 10, 2012 at 8:53 AM

mmmmm...strawberry milk shake mesti sedap kan..pembuka selera!

August 10, 2012 at 9:11 AM

nak try la nanti :)

August 10, 2012 at 9:23 AM

setakat yg sue pernah mkn kt restoran tu, ok not bad. cuma price agak mahal skit. biasalah kan, kopitiam. hehehe

August 10, 2012 at 9:54 AM

perut jadi mengecut kot bulan puasa ni..tu pasal tak boleh makan banyak..heheh

August 10, 2012 at 10:33 AM

waaahh...sakan owg yang pindah umah baru nih...bile nak bwat makan2..kakakaka...kak mas,sy tag kak mas kat latest entry sy taw...cekitdaud...hehehehe

August 10, 2012 at 10:46 AM

nasib gambar logo kedai.. kalo gambar makanan.. mau meleleh air liur.. muehehehe

August 10, 2012 at 12:04 PM

kena try nie

August 10, 2012 at 12:11 PM

ok, kalau tersesat ke sini KA cuba hehe

Post a Comment