^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

30.8.12

Home » , , , » *Justin Bieber Boyfriend by Aisha*

*Justin Bieber Boyfriend by Aisha*

as salam, 

aktiviti biasa sebelum tido.....
aku akan cek dulu BB pape yang patut.....
especially game atau internet link takut2 x tertutup dek anak dara tuh.....
tetiba ternampak gambar nieh.....

!

!

!

!
 
!

!
 
!

!

!

!

haha, dok sibuk ambik gambo keliling umah tingkat bawah yang kosong tu, boleh plak dia captured  ngam2 jerk gambar tivi time tengah iklan Justin Bibior nyer ringtone kut.....

anak dara punya penangan, mak pak tengah makan time ni lepas orang Astro siap install..... hehe ambik gambo guna BB aku sampai baring2 atas karpet..... kalu nak ikut, memacam diambiknya tapi banyak yang blurrr..... yang ni bleh lak clear sikit lah kan..... pandai anak mak ambik gambo.....

anak oh anak..... semalam balik keje bleh plak dia tunjuk Sentul Park, mesti dia teringat yang kami pernah ke sana sebelum ni..... erm, tetiba aku plak teringat kamera gabak kat umah yang dok elok jerk dendiam kat dalam bilik nu, raya ritu pon x guna ambik gambo raya..... so, lepas waktu lapang2 karang leh la asah skill semula..... tangan yang sememangnya keras dah bertambah keras, kena lembutkan nieh..... huhu

harus cari masa yang sesuai untuk sesi gedik2 di situ.....


k, sekian

p/s : jemputan umah terbuka dah semakin banyak..... sume dalam 1 hari sabtu....
sok cuti, kerja kemas umah pulak coz ada tetamu nak bertandang ke Teratak Kami, sensorang jerk la kena kemas ngan si anak dara coz hubby kena join aktiviti merdeka kat bukit jalil sampai malam, bukan beratur tapi ada kerja logistik.....
moga semua dipermudahkan..... ameen 

8 comments

August 30, 2012 at 1:30 PM

kemas jgn x kemas. sila sediakn karpet merah ye

August 30, 2012 at 1:35 PM

TU LA KAK MAZS..ADE KAMERA GABAK SIMPAN..KALO TAU NK SIMPAN BAIK BG NENI AJEK..HAHAHA..

CEPAT GAMBAR RAYA MANE..HEHE

August 30, 2012 at 2:06 PM

hehehe

August 30, 2012 at 2:24 PM

budak2 jaman skrang mmg canggih....pandai aje guna gajet kite...

August 30, 2012 at 2:39 PM

kemain kan budak2 jaman skang ni. semakin bijak menggunakan teknologi yg ade :D

August 30, 2012 at 2:55 PM

sy kak mas xajak pn dtg umah...huhuhu

August 30, 2012 at 3:36 PM

cuti esok pon ngemas rumah jugak.. belom abes susun lagi barang pindah rumah hari tuh.. hehehe.. tak larat nak angkat barang bulan pose.. keh keh keh..

August 30, 2012 at 5:12 PM

alaalaa..pandai aisha snap pic..guna kamera phone plak tu..lau danis kamera digital biasa boleh ler tp bnyk yg goyang..hikhik..

Post a Comment