^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

16.8.12

Home » , , » *khas buat saleha*

*khas buat saleha*

as salam, 

masih lagi berentry hari ni..... ni pon autopublish jerk..... mood tengahari ni pon memang dah x boleh nak pandang tulisan lelama kat PC ni, kita tengok gambar berkaitan raya jerk, tu pon dah namapk kereta jerk nak balik kampung..... haha
 
ha, ada sesiapa yang bernama saleha di sini...... hehe
saleha mana?
alah, saleha kat bawah nie.....


erm, owh, saleha.....
hehe, dia ada tanya masa entry aku pasal Magic Water Purifier ari tu..... so aku nak jawab kat sini..... moga saleha berpuas hati dengan jawapan ni yerk..... lambat sikit jawab coz kepala bercelaru nak pikir pasal kemas umah ke, nak pikir pasal raya..... huhu

eh, dah jangan melalut.....
 
filter tu, akan di ganti selepas 18 bulan penggunaan, nanti pihak kedai akan call bagitau..... harga filter yang diganti tu RM180.00 sebiji, dalam tu ada 4 biji..... so nanti technician akan tengok yang mana satu kena ganti..... tapi bukan semua, dia tengok yang mana dah teruk jerk baru ganti..... 

pasal branch tu kan..... setakat ni HQ dia ada kat.....
Double K Marketing Enterprise
2/B, Jalan 3/23F, Off Jalan Langkawi, Taman Teratai Mewah, Setapak, 53000 Kuala Lumpur

yang kat Tesco Rawang tu adalah branch dia di alamat.....
Bazaar B4, Tingkat 1, Tesco Store Rawang 1, Jalan Rawang, 48000 Rawang, Selangor



tapi kan, boleh jerk kut nak beli, datang sekali jerk untuk kompem beli, pehtu dia akan hantar ke umah nak pasang, baray bleh jerk transfer duit masuk akaun..... ritu masa pasang kat umah aku, technician dia bagitau dia baru lepas pasang kat Kuala Kubu Bharu nuun..... jauh gak tu kan.....
 
so meh la reramai kita gunakan penapis air untuk kegunaan harian demi kesihatan yang berpanjangan.....
 
k, sekian
 

6 comments

August 16, 2012 at 1:10 PM

kt nk cari sponsor tuk pasang water filter kat bandar sri sendayan =)

August 16, 2012 at 1:11 PM

huhuhu..saya pun masih bekerja lg smpi esok. mood raya? badan je kt sini, hati ni dah kerinduan nk blk uma mak leha ni. hehehehe

August 16, 2012 at 2:48 PM

dulu pernah ada org dtg cerita pasal water filter nie
tapi entah ummi akk x minat
skrg tgh cari
;)

August 16, 2012 at 2:58 PM

kita minum air paip yang di masak dan filter ceramic tu je......

August 16, 2012 at 4:07 PM

wah terharu marunya kita.. ada entri khas untuk saya. terima kasih banyak2 atas informasi tu
insyaAllah ingat nak beli gak nanti..
nanti tak perlulah nak didih air selalu

terima kasih banyak2 ye
lambat pulak kita tersedar tentang entri ini

selamat hari raya
maaf zahir batin ye :)

August 16, 2012 at 4:11 PM

kak mazs dh email dh..hehe..;)

Post a Comment