^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

8.8.12

Home » *sedang berkira2 nak pindah rumah*

*sedang berkira2 nak pindah rumah*

as salam,


doakan kami yerk kengkawan.....
moga semuanya dipermudahkan..... ameen


p/s : esok n lusa aku cuti kemas umah..... hehe
kalu ada entry, tu maknanya aku dah schedulekan dah..... terima kasih pada yang sudi datang sini..... insyaallah next week aku buat kunjungan balas yerk.....


12 comments

August 8, 2012 at 1:20 PM

alhamdulillah..akhirnya! semoga dipermudahkan ye masz. nantikan kad raya dari saya :D

August 8, 2012 at 1:20 PM

pindah mana masz..??

August 8, 2012 at 1:30 PM

semoga dipermudahkan urusan semuanya....

x sabo nk wat kenduri umah baru

August 8, 2012 at 1:47 PM

alhamdulillah...dpt la jugak masz beraye dirumah baru yeak...selamat berpindah randah...penat tu pindah randah dlm bulan pose...tapi berbaloi sbb masuk umah baru...

August 8, 2012 at 1:53 PM

amin, anum doakan mas ek

August 8, 2012 at 1:56 PM

amiinnn...semoga dipermudahkan..:D

August 8, 2012 at 2:13 PM

..tak sabar nk mkn nasi ambeng yg dimasak kat rmh baru nih...

August 8, 2012 at 2:47 PM

amin ~

August 8, 2012 at 3:19 PM

@Zura insyaallah, masz akan pindah ke Taman Rawang Perdana..... jemput datang umah yerk zura, bebila pon boleh.. hehe

August 8, 2012 at 4:34 PM

yeaa akhirnyer..raya tahun ni bermakna sbb dapat beraya dirumah sendiri setelah menempuh pelbagai dugaan..

August 9, 2012 at 8:09 AM

wahhh beraya rumah baru la ni .. kena wat house warming ngan majlis rumah terbuka la ni kan .... tp kan aku faham klu tak de buat ngan masa terdekat tu sbb kos nk pindah rumah kan .... mahai ...hehehe tahniah dear

August 9, 2012 at 4:54 PM

moga dipermudahkan semuanya.. amin (^___^)

Post a Comment