^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

15.8.12

Home » , , , » *dek kerana anai2.....*

*dek kerana anai2.....*

as salam,

~entry WW..... x kut buat masa sekarang..... hehe~

ingat x entry pasal ada sesuatu yang x best aku cerita kat sini..... ni aku nak cerita.....

masa aktiviti pindah memindah last saturday kan..... kami dah decided mana perabot yang anai2 dah makan, kami akan tinggal..... maka banyak jugaklah perabot yang kena tinggal termasuklah kabinet 5 tingkat..... rak buku 3 tingkat x 4 unit (termasuk USU punya)..... n yang paling sadis adalah kami nyer katil pon anai2 berkenan jugak..... huwaaaaa rasa nak menangis jugak lah.....

see picture below.....
(wah, oh my english la pulak kan)
 
nampak x tilam tu letak atas lantai jerk.....

set katil ni hajat kami nak guna dulu sementara kami nak dapatkan yang lain untuk letak kat master bedroom..... tapi nampaknya x menjadi planning kami..... ini sume gara2 anai2 yang x makan saman nasi..... huhu

so, buat masa sekarang, kami letak je la set ni kat bilik tetamu tingkat bawah, n kami tido jerk atas tilam n beralas toto..... haha boleh je la, janji dapat tidur..... kan
bersyukur jugak coz yang lain2 (almari, meja solek, meja tepi n bangku) masih lagi elok n boleh guna.....

maka pencarian untuk set katil bermula..... opsssss, kena cari set ruang tamu dulu, nanti kengkawan datang nak makan nasi ambeng kena dok atas lantai pulak..... haha

k, sekian

12 comments

August 15, 2012 at 8:10 AM

anai2 harus di hapuskan
hehe

August 15, 2012 at 8:10 AM

huhu..paling geram dengan anai2..
kerana anai2 byk juga brg2 su rosak masa stay kat johor..
geram je...bayangkan tingkat 13 boleh naik...

August 15, 2012 at 8:31 AM

kak masz kat sana ade x wescourt?..smlm nens g la survey almari tambahan,baju banyak sgt..tgk set offer katil + almari+ meja solek..kaler putih english lawar gilerr..rm899 jek..comel giler bab*..haha..nk beli x th nk sumbat mane dh katil tu..maklumlah umah kecik..huhu

August 15, 2012 at 8:39 AM

anai-anai mmg masalah dunia laaa..umh saya pun sama!

August 15, 2012 at 9:01 AM

gitu laa kalo masuk umah baru kan masz...ade jek yg nak bertukar...tu la seronok bile dok umah sendiri nieh...


** selamat hari raye maaf zahir dan batin buat masz sekeluarga....semoga lebaran kali ini lebih bermakna dan diberkatiNYA....

August 15, 2012 at 9:13 AM

mmg kena hapuskan anai2 ni. klau x, abis satu rumah dia kerjakan. even kt bidang pintu kayu pun dia akan makan jugak. katakan tidak kpd anai2! pasni masz kena spray anai2 kt rumah tu. huhuhu

August 15, 2012 at 10:02 AM

sayangnya bila perabot di makan anai....takpe kalau tidak tak dapat yg baru pula ya masz...hehe

August 15, 2012 at 11:04 AM

rak usu pn kene ke... ish2 nasib beh katil besi usu die x mkn jugak

August 15, 2012 at 11:05 AM

erm..lau citer pasal anai2 ni mmg xabis..rumah mak alin kat alor gajah tu langsung xboleh pakai sebab anai..

akak lau masuk umah ni ada jew barang keperluan yg nak kena beli..lau ada badget semua no hal tunjuk jew..hihi

August 15, 2012 at 12:08 PM

yeah! nak join makan nasi ambeng!

August 15, 2012 at 12:25 PM

wei anai2 punya kes lah pulak.. seb baik yg lain2 tu ok.. KA nak wish selamat hari raya, mohon maaf andai ada salah silap dan terkasar bahasa dlm komen2 spjg kita berblogging ini ye

August 15, 2012 at 12:47 PM

sama lah.. kat rumah pon ade anai2 jugak.. nasib hubby sis rajin spray racun anai2.. selamat sket perabot2 kat rumah..hehe

Post a Comment