^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

23.8.12

Home » *raya @ JB n restoran sasa*

*raya @ JB n restoran sasa*

As salam,

Lama x coret kat blog nieh, maklum la masih mood raya n masih lg di kampung...hehe

Td siang pi umah maklong Aisha kat Kg. Plentong Bharu, JB. Kami di hidang ngan nasi putih lauk ikan goreng sambal, sayur bendi, tlur dadar n mee goreng... Pergh!!! Nikmatnye dpt mkn nasi lpas 4 ari x jumpa nasi...asik2 pulut, ktupat palas, pulut, ktupat palas...ari ni dpt blik ke menu harian yg biasa. Alhamdulillah...

Blik dr umah k.long, dah mlm...so cari mkn mlm plak, jln2...abg ngah ajak mkn kat Pusat Bandar Pasir Gudang. Kami ok je coz tpt mkn kat JB ni dah x brape nak ingat...hehe

Sn, ke Restoran Sasa lah kami menjamu selera, abg ngah ngan mak blanja. Alhamdulillah, em gambn xde yek... Maklum, tetiba lupa jap dunia blogging kalu blik kg ni, smpaikan dah msuk raya ke 5 ni pon gambo raya 1 pon kami x snap...Huhu, troksss kan

Harap2 sblum blik KL ni hubby pgang lah kamera dia tu n ambik gambo kami... Kalu x, xde la gambo raya taun ni, isk x best plak kan...

Owh, pasal restoran sasa tu, mknan not bad, ada rasa. Masa operasi 24 jam, servis cpat n harga...aku x tau coz org blanje kan, hehe tp rasanya harga standart kdai biasa je, tu pon aku tgok dr snarai harga yg terpampang kat sign menu mknan...hehe

So, blh mkn lg kat sini, kalu dtg kn pasir gudang johor lg la kan...

K, sekian


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments

August 24, 2012 at 2:39 PM

Selamat hari raya Maaf Zahir dan Batin...

August 27, 2012 at 9:49 AM

x balik raya lagi ke?
melampau la kak mazs beraya..jeles ai..hihi..

nnt dtg teka2 blog nens ye..;)

August 28, 2012 at 1:53 PM

mang is pun xsempat snap gambaq raya.. bila masuk opis, semua orang ada gambaq raya.. snap jugakla sekeping dua at last... hehe (^__^)

Post a Comment