^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

16.8.12

Home » , , , » *aktiviti Julai - Disember 2012*

*aktiviti Julai - Disember 2012*

as salam, 

hari ni masih ada lagi ker yang bekerja macam aku?..... tapi kompem esok ramai yang dah bercuti balik kampung kan, macam aku..... kalu yang xder kampung tu (khas untuk yang dok Lembah Klang), dok la sini dendiam yerk, kami nak balik kampung beraya bersama keluarga tercinta..... hehe

ok, x mor membebel pepanjang, mood dah lain macam dah nie..... nak tepek sini aktiviti bagi bulan Julai - Disember 2012 kat Taska & Tadika Temanku..... Play School Aisha la tu.....

 inilah aktiviti nya.....

erm, kiranya sampai ujung tahun ni jela la kut rezeki Aisha school kat sini, coz kami berhajat nak tukarkan school Aisha kat Rawang, dekat sikit ngan Teratak Kami..... tapi aku belum berurusan dengan taska baru tu..... insyaallah lepas raya nanti aku akan buat permohonan, eceh macam nak mohon masuk U plak..... no. telepon dah ambik dah, tinggal nak berbicara jerk lagi ngan tuan punya taska..... moga semuanya dipermudahkan..... ameen


k, sekian

9 comments

August 16, 2012 at 8:04 AM

ye la kan sis..
kalau dekat ngan umah senang skit
anum pun masih keja

August 16, 2012 at 8:27 AM

mmg mudah kalu hantar dekat ngn umah...perjalan kite terancang dengan teratur

August 16, 2012 at 9:17 AM

banyaknya aktiviti :)

August 16, 2012 at 10:07 AM

fully booking dh ni ye..hehe..;)
semoga sume berjalan dgn lancar ye!

August 16, 2012 at 10:13 AM

selamat bercuti ye! dan hati2 diperjalanan

August 16, 2012 at 10:21 AM

kami rayer kat cni gaks...
x nk jemput dtg umah ker? ;p
" TLF & family menyusun 10 jari memohon maaf diatas segala ketelanjuran kater
serta ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada
semua rakan-rakan bloggers
yang selalu datang menziarah ke blog TLF.
Aidilfitri hari kemaafan,
Menghapus kesalahan sesama insan,
Memupuk perpaduan sesama ehsan,
Mengikat tali keakraban.

MAAF ZAHIR DAN BATIN. "

August 16, 2012 at 10:34 AM

wah..ada konsert akhir tahun. mesti aisha nyanyi lagu twinkle2 little star nih... :D

August 16, 2012 at 10:49 AM

aik kate nk stay kat sane jer... xpe2 kalo dkt dgn umah sng ble da masuk darjah 1 nnt

August 16, 2012 at 12:01 PM

Myra pun masih bekerja sampai esok, tak leh nak cuti sebab kena siapkan payroll :(

Apapun Selamat hari Raya ye :)

Post a Comment