^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

4.1.12

Home » , , » *Sapa tu?..... Gemuknya.....*

*Sapa tu?..... Gemuknya.....*

 salam,

 hah, tengok tajuk n3 tu.....
kalu korang terasa x dengan kenyataan @ soalan macam tu.....
kkalu aku terkejut la jugak, tapi kejap je lah..... kena redha kan.....
hehe

nak tahu.....
itulah 1st impression my hubby bila tengok drama slot Akasia yang baru kat TV3.....
cerita Gemersik Kalbu.....
impression itu ditujukan kepada pelakon Ayu Raudhah yang pakai baju oren setiap kali nak iklan tu.....


 inilah baju (oren) yang hubby cakap gemuk tu.....

 bukan gemuklah dear..... tapi manthop.....
hehe

so, kengkawan dah tengok drama nieh.....
semalam dah episod 2 kan.....
aku dah lama x layan drama TV3, sampai orang kecoh pasal Tentang Dhia pon aku buat dek jerk coz x tengok.....
tapi rasa macam nak tersyiok plak dengan drama Gemersik Kalbu nieh.....

sedikit sinopsis pasal drama ni.....

Gemersik Kalbu mengisahkan suka duka Raihana, seorang wanita yang tabah mengharungi dugaan hidup sejak kecil ditinggalkan dalam jagaan neneknya. Raihana bagaikan terkontang-kanting mencari kasih sayang dalam dunianya sendiri apabila neneknya meninggal dunia. Pertemuan dengan Wan Ariffin, yang sama kerjaya dengannya membenihkan bibit-bibit cinta. Namun, setelah ikatan terjalin, Wan Ariffin pula pergi menyahut panggilan ilahi. Raihana bagai terpukul, keliru dan terperangkap dalam kesengsaraan sendiri. 

Kehadiran Sufian tidak memberi makna dalam hidup Raihana kerana baginya cinta bukan satu paksaan mahupun lahir atas rasa simpati. Sufian yang begitu bersungguh memenangi hati Raihana telah berjaya menjerat si gadis dalam satu ikatan perkahwinan. Namun, Raihana bersikap dingin membiarkan perkahwinan itu sepi tanpa cinta kerana Wan Ariffin masih segar di hatinya. Mampukah Raihana menerima keikhlasan dan kasih sayang Sufian, suaminya yang sah dengan sepenuh hati?

Pelakon dia pulak adalah Aqasha, Ayu Raudah, Fazreen Rafi, Anzalna, Dian P.Ramlee, Rahim Jalani, Khatijah Tan dll

 jom layan.....

k, sekian


18 comments

January 4, 2012 at 1:02 PM

ayu raudhah mmg nampak gemuk sikitlah skrg masz...huhu

January 4, 2012 at 1:19 PM

dni pun gemok gak ngehehehe

January 4, 2012 at 1:27 PM

uihh..undian aktress pempuan paling cantik tu kak..ntah alynn x berapa minat sgt ayu raudhah n family especially akak dia yg perasan muda tuu ooppss hikhik..

January 4, 2012 at 1:39 PM

ermm dah berisi ayu tu kannn , maklumlahhh dah kawinn ;)

January 4, 2012 at 1:47 PM

gebuz skit tak apelah...ok lagi tu...

January 4, 2012 at 1:50 PM

die baru gugur kn... mgkn gemuk ckt masa penggambaran ni tengah mengandung kot

January 4, 2012 at 1:53 PM

a'ah nampak berisikan... :)

January 4, 2012 at 2:03 PM

gambar ni pon dh cover ngn korset gamaknye..hehehe ;)

January 4, 2012 at 2:10 PM

A'ah betul tu..mantopppp..hehehe

January 4, 2012 at 2:14 PM

@aLyNnZ amboi, x suke benor nieh... hehe

January 4, 2012 at 2:15 PM

@Siti Norhafizah erm, mungkin jugak kan...

January 4, 2012 at 2:21 PM

dia memang dah gemok

January 4, 2012 at 2:24 PM

hehehe...beselah dah kawin...alignment ada sikit lari...hahaha

January 4, 2012 at 2:57 PM

aah kan.badan dye dh naik.hehehe

January 4, 2012 at 3:11 PM

xminat AR ni...phisically mmg la cun..tp lakonan x seberapa bg sy..

January 4, 2012 at 3:34 PM

Mmg naik sikit la badannya tu...

January 4, 2012 at 4:35 PM

akak...dia mcm pki PB je..hikhikhik...

January 4, 2012 at 5:11 PM

citer melayu tv3 mg kau kureng la minat
aku gile citer korea lagi
ayu ni
aku rasa mcm leleh jer lepas kwin
sengal2 pun ade...
lebih kurang mcm biras dia la sikit
ahahaha!
tak baik aku.
tpi pasan tak?!
ipar duia ni lagi tua dari laki memasing
dah jodoh la katakan..
tpi siyes arr...
agak sengal minah ni sbb ckp mesti ala2 leleh.

*dia gemuk bukan ape..
dah kwin
dah perform intercourse..
of course le ade lemak2 lebih2 tu
lemak setanded.
hihiih

Post a Comment