^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

3.1.12

Home » , » *6th Anniversary Dinner*

*6th Anniversary Dinner*

 salam,

yuhuuuu.....
dah lunch dah kengkawan semua?.... aku x lagi nieh, baru lepas habis meeting.....
wokeh, x mor cerita pasal meeting yerk.....

ni nak cerita pasal sambutan 6th anniversary kami pada last saturday 31.12.2011 yang lepas.....
xder pon sambutan beria.....
just kami dinner kat luar..... tu pon bukan candleight dinner
tapi kami dinner kat pizzahut jerk.....
kira makan kat luar lah, xder yang special pon.....
hehe

siangnya hubby kerja, so memang xder buat sambutan sungguh2 pon langsung.....
xper lah..... janji kami bahagia dengan kehidupan ini.....
Alhamdulillah


 ini adalah menu yang kami order.....


 dan ini adalah special air for my lil Aisha.....


 see, memang dia suka dengan air tu.....
mulut penuh dengan air, tapi sibuk nak menari lagu chicken dance dalam BB


 berkerut dahi x bagi papa minum air dia..... huhu


 sweet anak mama pakai tudung.....
actually dia pakai anak tudung aku jerk tu.....


 dah habis air milo tu, sibuk berlari dalam restoran ke depan ke belakang ajak kami balik.....
dah bosan lah tu.....

 so, inilah malam anniversary kami.....
malam yang ringkas dan sangat2 ringkas.....

ape pon kami sangat seronok coz dah lama kami x makan kat luar.....
hehe
sambutan tahun baru?.....
erm kami sambut kat rumah jerk atas katil tidur.....
bunga api kat tv pon kami x tengok coz dah mengantuk.....
hubby pon letih siang hari kerja kan.....

k, sekian


p/s : sorry lah, pic blur coz tembak (istilah eB, hehe) guna HP jerk.....


13 comments

January 3, 2012 at 2:34 PM

aloor sedapnya dinner aniversary di pizza .. dah lama x makan nie ;)

janji dpt bersama dengan hubby dan anak2 dik .. akak lagilah x der nye nak dinner2 nie , selalu hubby suh masak special , makan di rumah ajeee uhuh

January 3, 2012 at 2:35 PM

comelnye dia:)

sayang kat pipi tuk anak kecik anda

January 3, 2012 at 2:37 PM

yg ke 6 dh ke..tahniah..
epi aniberseri yek..
aisha sgt comel pakai tudung cantu..sweettt ;)

January 3, 2012 at 3:41 PM

comelnye aisha bertudung....nampak bulat muke heheheeh...cute!!

okey la tu....yg penting dpt celebrate ngan org tersayang...tu dah lebih bermakne kan.....so sweet......

January 3, 2012 at 3:42 PM

comel la dia pakai tudung =)

January 3, 2012 at 4:01 PM

hepi 6th anniv!

cute je budak kecikni pakai tudung eheheh

January 3, 2012 at 4:02 PM

hehehehe comels nya.takde pon ucapan utk hubby.

January 3, 2012 at 5:20 PM

alolo..comelnye Aisha pakai tudung..
sedap jer tgk dia minum air milo tu..teringin plak aunty.. :)

January 3, 2012 at 5:39 PM

ooo main cak2 ye aisya?
comel2

January 3, 2012 at 7:00 PM

heee
sonok je ade si kecik molek tu
hapy annivesery kak :))

January 4, 2012 at 10:20 AM

heppy anniversary masz...semoga hidup d berkati dan jodho berpanjangan..amiinnn..

January 4, 2012 at 12:35 PM

akak yg penting sambutan ann yg ikhlas sambutkat mana2 pun akan diingati pai biler2..

January 4, 2012 at 1:20 PM

happy anniversary! wahhh bestnye celebrate... dni tahun depan baru merasa nk sambut ulangtahun kawen yg ptama :D xsaba rasanya

Post a Comment