^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

10.1.12

Home » , , , » *Kite Recreation @Taman Tasik Metropolitan, Kepong*

*Kite Recreation @Taman Tasik Metropolitan, Kepong*

 salam,

aktiviti last Sunday,
di SINI.....
erm, anies ada set masa nak gi Sabtu yerk.....
tapi kami x dapat pegi ari sabtu tu co hubby antar kereta pi service sampai ke petang baru balik.....
so kami pi hari ahadnya lah.....

sampai jam 1 ptg, x ramai lagi orang..... 
but panas tersangatlah terik.....
so, kami decided untuk ke Selayang Mall dulu, jalan2 cari kesejukkan.....
muehehe.....
lepas Zohor, kami pegi semula ke sana.....
dah agak ramai orang yang main layang2.....

jom layannnn.....
 persediaan dimulakan.....


 lari.....


 laaaaa jatuh ker.....


 Aisha tolong..... one, two..... go.....


 alaaaaa..... jatuh lagi.....


 meh sayang, Papa tolong.....


 lari.....


 eh eh, lari ke mana pulak Aisha tur.....

erm, tu je lah pic kite recreation kami petang Ahad yang lepas.....
x boleh nak lama2 coz lepas tu hujan..... huhu.....
so kami pon balik la rumah.....
hehe

pic lain2, nanti aku upload pelan2 yerk.....

k, sekian

 p/s : kami cadang nak pegi lagi coz x puas main kite.....
 ada sesapa nak join.....
moh kita set tarikh n masa nak.....


18 comments

January 10, 2012 at 8:23 AM

even duk kat ampang je.tp xpenah g.kalau g sekali sekala best ni.

January 10, 2012 at 8:53 AM

syok main layang2

January 10, 2012 at 8:53 AM

Bestnye..dah lama tak main layang2.. ^^

January 10, 2012 at 8:55 AM

wah sonok nye main layang2.....dahlame tak main....dulu mase kecik2 jek main....heheeheheh....

January 10, 2012 at 9:31 AM

kalu time org ramai, rs cm serabut je kn? hhehe

January 10, 2012 at 9:45 AM

ni sape yang lebih excited ni??
hahaha

January 10, 2012 at 10:33 AM

akak pernah sampai sini sekali memang best sesangat... budak2pun suka.. amek gambarpun cantikkan...

January 10, 2012 at 10:39 AM

best la dapat luangkan masa dgn family tersayang kan.. seronoknya main layang2.. last main masa sekolah rendah kot.. huhuhu

January 10, 2012 at 11:07 AM

Bestkan sekali-sekala layan anak main layang-layang...
Adalah benda lain yg menarik perhatian si kecik tu..hehee

January 10, 2012 at 11:39 AM

my anis pon suka main layang2.. sampai berpeluh2..

January 10, 2012 at 11:52 AM

@KhaiRin - anies betul tu so kalu nak pi, jgn pi lepas jam 4 ke atas, kompem orang ramai.. kan

January 10, 2012 at 11:53 AM

layang2 mmg sentiasa menarik perhatian anak2 kan...

yg penting piccas sini sgt la menarik dn tertarik..hehee

January 10, 2012 at 11:53 AM

@cheqna dah boleh agak kan sapa lbh excited kan.. hehe lepas gian lama x main ler tu..

January 10, 2012 at 11:54 AM

@Cho Zila yup!! memang best..

January 10, 2012 at 2:33 PM

lama dah xpegi sini..

January 10, 2012 at 2:57 PM

nestnye.. dni belum pernah ke sana lagi :)

January 10, 2012 at 3:32 PM

bestnyer aktiviti mcm ni..comelnya aisha..tp layang2 dh naik,kemana plak dia nk gi tu hehe

January 10, 2012 at 5:54 PM

wahhh...sonoknya anak beranak main kite. tamannya pun luas gitu kan.

Post a Comment