^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

25.1.12

Home » , » *cerita Chinese New Year kami*

*cerita Chinese New Year kami*

salam,

cerita hujung minggu CNY kami di kampung Adela.....
nanti update yerk.....
xder cerita yang best pon coz xder berjalan kemana pon.....
tapi nak juga lah share mana yang ada sikit2 pon buat kenangan kan.....

tapi.....
kena tunggu transfer pic dari incik Nik dulu yerk.....

sekarang.....
nak pi lunch jap.....

k, sekian


# ..... #

4 comments

January 25, 2012 at 1:07 PM

nak gambo nak gambo

January 25, 2012 at 2:51 PM

TU LE..ramai nak siap sedia update cite sepanjang cuti CNY nie...lieya pun same gak, tapi tak edit gambar lagi nie...tu yg tak update lagi ekeekekekekeek

January 25, 2012 at 2:56 PM

cuti cny cheqna kat umah je..
jadi tak dela citer =)

January 25, 2012 at 3:02 PM

manenya gambor

Post a Comment