^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

27.1.12

Home » , » *Diari KPKK 2012*

*Diari KPKK 2012*

 salam,

erm, semalam company aku ada buat edaran diari 2012 kepada staff.....
diari dari KPKK.....
alhamdulillah,
nak tunggu yang jabatan punya ntah bila la nak dapat yerk.....
huhu



 erm, sekali tengok dah macam tafsir Al-Quran kan.....


dalam tu ada memacam info2 pasal KPKK.....
 full colour n ada line untuk menulis..... i like.....


 dan yang paling penting, ada tarikh2 cuti..... weehu.....

hehe, rasanya aku simpan dulu diari nieh coz buku nota tahun lepas still lagi boleh guna n banyak note2 tahun lepas yang masih perlu dibuat rujukan tahun ni.....
nanti bila dah habis buku nota ni, baru aku guna diari ni.....
tapi,
rasanya aku lebih selesa guna note book (buku nota bukan note book laptop tu yerk) jerk dari guna diari untuk buat catatan meeting @ kerja2 yang perlu dibuat.....
so,
tersimpanlah diari tu macam tahun2 yang lepas.....
 hehe

k, sekian


# ..... #

17 comments

January 27, 2012 at 12:26 PM

mai tak dpt pun...

January 27, 2012 at 12:42 PM

kalo x mo guna, bg eB eh? ekekekek

January 27, 2012 at 12:50 PM

sis kpkk gak ke?kat mana?

January 27, 2012 at 1:35 PM

best ar diarinya..hehe kalo dapat diari perkara pertama mst g tengok kat calendar sb nak tgk cuti..penting tuh..hihihi

January 27, 2012 at 1:45 PM

nak jgk.. best tgk besar g2 puas ati

January 27, 2012 at 3:07 PM

kat ofis saya ni pun tetiap tahun ada bg diari, tapi jarang pakai...huhu...

January 27, 2012 at 3:27 PM

@myfara FLK hah x dapat, lum sampai kut.. huhu

January 27, 2012 at 3:28 PM

@eB ezrin meh datang sini, ambik..

January 27, 2012 at 3:28 PM

@Cikpuan rara bukan kpkk, tapi salah satu jabatan di bawah kpkk..

January 27, 2012 at 3:29 PM

@sue zainun tau xper.. hehe

January 27, 2012 at 3:29 PM

@::NureeN:: hah, kena lailaili tamplung ngan eb la yerk.. hehe

January 27, 2012 at 3:30 PM

@wahida hehe

January 27, 2012 at 6:39 PM

cantik..lamanya tak menulis diari... yg bahagian calendar tu mmg suka la belek hehe

January 27, 2012 at 6:54 PM

@~izan~ confirm.. hehe

January 27, 2012 at 8:13 PM

cantiiikkkkkkkkkkkkk!

January 28, 2012 at 3:12 PM

utk sy xde ke?

January 28, 2012 at 3:21 PM

Cantik diary tu..
puple gitu.. :)

Post a Comment