^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

12.1.12

Home » , , , » *Warna Warni Playground Taman Tasik Metropolitan, Kepong*

*Warna Warni Playground Taman Tasik Metropolitan, Kepong*

salam,
selain aktiviti main layang2 di Taman Tasik Metropolitan, Kepong last Sunday.....
ofkos lah kami kena melayan anak dara kami main di playground kan.....

erm, ada x taman rekreasi yang xder playground.....
huhu

so, jom layannnn.....


 memula naik atas.....


 rehat jap.....


 pastu kita lari kat bawah pulak.....


 naik atas lagik.....


 eh eh, terselit pic ni pulak..... hehe


 pastu kita lari ke tempat lain pulak.....


 naik sini.....


 naik sini.....

dan naik lagi dan lagi dan lagi.....
sampai penat Mama kejar.....

serious memang penat aku kejar dak tecik ni berlari ke sana ke sini.....
walaupon playground tu kecik jerk.....
puas jugak lah berpeluh ketiak aku main lari2 dengan anak aku nieh nak snap pic dia.....
dengan matahari terik lagik.....
huh, tiada pulak bekalan air yang kami bawa.....

so.....
lain kali kalu nak pi tempat rekreasi.....
jangan lupa bawa bekalan walau air mineral sekalipon.....
wat ilang penat yerk MaszMadi.....

k, sekian


13 comments

January 12, 2012 at 8:38 AM

Happynye Aisha..
Budak2 mmg macam ni lah klu jumpa playground..tak ingat apa dah...main jer..kalau Qis sampai meronta2 tak nak balik dah..

January 12, 2012 at 8:53 AM

sonok aisha yerr..btul ler kak anak2 nie mmg x boley dipisahkan ngan playground..sib baik ler lau danish nmpk playground dr dlm keta x mengamuk nak g gaks..cuma lau g jaya jusco mesti kena g tmpt game dulu br ler aman nak shopping..

January 12, 2012 at 9:09 AM

x penah miss g playground tiap2 mgu ye..

apecer aisha kat skolah?

January 12, 2012 at 9:47 AM

gambar2 yang ceria

January 12, 2012 at 10:02 AM

mmg heaven la bg budak2 kalo terlepas kt playground ni..hehe..;)

January 12, 2012 at 10:30 AM

mmg heaven.. anak nureen pon klau kat cini menjerit2 suka :)

January 12, 2012 at 11:50 AM

@Siti Norhafizah hampir tiap2 minggu jgk.. hehe

aisha kat school ok jer, nanti ada cerita best, akak up yerk..

January 12, 2012 at 1:00 PM

sukanye dia leh main kat playground~ :)

January 12, 2012 at 1:05 PM

teror betol ko sanap sis. snap gambor kami laks boley? :)

January 12, 2012 at 1:42 PM

cantik pic ..
hurmm budak2 dikk kalau ke taman
sure suke punye
kalau ada utk org tua .. kita punn harusss joint kan ekkekek

January 12, 2012 at 2:04 PM

@eB ezrin thanx, tapi ni berkat blajar dari eb lah...

xkan murid baru cam masz nak ajar cikgu plak.. huhu

January 12, 2012 at 2:05 PM

@ieda betul tu kak ieda... erm agak2 ada x yerk.. huhu

January 12, 2012 at 5:01 PM

sbnr nyer akk da lama x berlari kn?
heheheh

Post a Comment