^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

22.1.12

Home » *Alhamdulillah selamat, sejuk la pula...*

*Alhamdulillah selamat, sejuk la pula...*

Salam,

Happy Chinese New Year pada mereka yang menyambut n Happy Holiday pada semua.

Ari ni aku bersiaran dari Johor, rumah parent kat Kota Tinggi.....
semalam perjalanan Alhamdulillah dipermudahkan olehNya.....
Agak jem juga keluar dari tol Sungai Besi tu, tapi bila dah lepas Negeri Sembilan, perjalan lancar.....
Sempatlah singgah rumah K.Long kejap walaupon lepas tu K.Long pon gerak blik rumah parents juga...hehe

Aku kat Johor 3 hari, hari selasa nanti balik KL semula.....huhu
Tapi x pe la, 3 ari ni dpt la Nyai n Yai Aisha lepas rindu kan.....
Erm, dah ada kat kampung ni, haruslah blog kejap ada kejap xder yerk.....
Hehe

K, sekian


p/s: update di subuh hari, sejuk gilerz kat sini..... tambah hujan plak kat luar tu..... tapi rasa tenang.....


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

5 comments

January 22, 2012 at 7:48 AM

Happy holiday, dear!(^_^)

January 22, 2012 at 8:28 AM

selamat bercuti =)

January 22, 2012 at 1:28 PM

betul2, kat melaka ni pun pagi tai sejuk sungguh.. tapi kat rumah m ak mertua kan.. so bangun awalll laa jugak.. kalau kat rumah sendiri, i tarik selimut lagi hahaha

January 22, 2012 at 11:54 PM

Salam,

Happy Holiday!

Xin Nian Kuai Le!

January 24, 2012 at 4:10 PM

seronoknye depa balik kg...hari ni dh balik KL kan..moga selamat sampai sini~

Post a Comment