^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

6.1.12

Home » , , » *Photoshoot @Pantai Kelanang, Banting*

*Photoshoot @Pantai Kelanang, Banting*

 salam,

sebelum tu, bagi yang belum baca cerita penuh, sila lihat entry

so, lepas makan.....
inilah aktiviti yang dilakukan buat lepas gian si anak kecil.....
tapi ni di Pantai Kelanang tau bukan Pantai Morib.....
hehe

photoshoot lah sangat kan.....
layankan ajer.....





 'mama, main..... main.....'


 'hati2 ye Aisha, panas besi tu.....'


 ohoh... pic disebalik tiang.....


 sukanya dia dapat main.....


 stanby to slide.....


 ops..... maaf pada tuan badan sebelah tu yerk, pic enterprem kat blog aku nieh.....

okeh
tu jerk pic yang di snap guna HP di Pantai Kelanang.....
lepas tu adalah aksi kejar kejar aku hubby n Aisha coz nak pi ke Pantai Morib laks.....

k, sekian

p/s : gambar x bleh besar2 sangat coz blurr.....
hehe


11 comments

January 6, 2012 at 8:43 AM

alalala
cumel sgt2!

January 6, 2012 at 9:35 AM

mcm da besar sangat da aisha kat gambo last tu

January 6, 2012 at 9:58 AM

nice pic..model pun comeyy sgt...

January 6, 2012 at 10:14 AM

x penah dgr nama pantai ni...morib tu slalu la dgr.. dkt ke?

January 6, 2012 at 10:18 AM

syoknya tgk gambar2

January 6, 2012 at 10:23 AM

ewah2 playground..mmg heaven bg budak2..

January 6, 2012 at 2:01 PM

amboiiii..cekci nye dia gi main kat taman..hehehe

January 6, 2012 at 2:21 PM

kalo kami ader, kami pn nk enterprem gaks. hik3

January 6, 2012 at 3:19 PM

@KhaiRin - anies sebelum sampai ke morib akan lalu kelanang ni dulu (lebih kurang 6 km dr morib), memang x glemer n tempat pon x berapa nak best.. hehe

January 6, 2012 at 3:52 PM

comel je, berapa umur Aisha ni Masz?

January 6, 2012 at 6:07 PM

@~ yus ~ 3 tahun kak yus, tapi kalu ikut tahun... 4 tahun ler.. hehe

Post a Comment