^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

29.1.12

Home » Pemenang AJL26 - 2011

Pemenang AJL26 - 2011

Salam,

X nak bebel bebanyak, just nak share senarai pemenang Anugerah Juara Lagu 26 tahun ini.....

Juara Lagu Mobile - Sedetik Lebih, Anuar Zain
Persembahan Terbaik - Kisah Hati, Alya
Vokal Terbaik - Hafiz

Tempat Ketiga - Karma, Faizal Tahir
Tempat Kedua - Beribu Sesalan,3 Suara
Tempat Pertama - Awan Nano, Hafiz

Wow!!
Walau aku tengok sambil mata kejap celik kejap tutup.....
Tapi aku dpt rasa meriahnya suasana kat Stadium Bukit Jalil sana.....

Actually aku minat dengan persembahan Aizat dengan lagu Sungai Lui.....
Sweet jerk aku tengok dia nyanyi lagu tu siap dengan alunan muzik angklung lagi kan.....
Tapi kemenangan penyanyi2 malam ni memamg x dapat di sangkal lagi.....

TAHNIAH!!!
Buat semua pemenang.....

K, sekian


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment

January 30, 2012 at 6:09 PM

yg pntg baju jac cantik

Post a Comment