^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

18.1.12

Home » , , » *Kolam Mandi KLCC..... jadi ker?*

*Kolam Mandi KLCC..... jadi ker?*

 salam,

alhamdulillah posting entry dah ok n dah boleh upload pic..... 
x macam semalam..... huhu

wokeh.....
last Sunday kami berhajat nak bawa my lil Aisha mandi kolam.....
hajat nak bawa mandi laut belum kesampaian n perlu perancangan.....
so kami rancang la mandi kolam pulak.....
x jauh, kat KLCC jerk.....

agak2 jadi ker kami bawa Aisha mandi kolam yerk?.....
hehe, jom layan conversation aku ngan Aisha di bawah.....





selepas 5 minit.....



perjalanan pon dimulakan.....
selepas 5 minit.....




selepas 20 minit.....




selepas 1 jam.....




selepas 3 jam.....




hai cik pemandu, awak tau ker jalan nak ke Kolam KLCC nieh, tapi kata 5 minit sampai.....?

erm, sori cik, GPS ni tunjuk jalan dah kut..... tapi saya rasa..... Guna Pon Sesat..... cik tau x jalan nak ke sana?




 huhu.....
actually kami dah sampai ke tempat tujuan.....
tapi kolam tu tutup lah pulak.....
so
x kesampaian lagi hajat kami nak bawa Aisha mandi2 selain dari bilik air kat rumah n taska.....
rasanya kami nak tempah hotel yang ada kolam mandi lah.....
check in, pehtu boleh sesuka hati nak mandi kolam kan.....
hehe

 x per lah, belum ada rezeki lagi kut.....
insyaallah semua tu dalam perancangan tahun ini.....
moga dipermudahkan pelaksanaannya.....
ameen

k, sekian


# ..... #

12 comments

January 18, 2012 at 8:25 AM

hik3, comel dialog. lamer dh kami x berdialog g2 :)

January 18, 2012 at 8:36 AM

comey je ....

kesian aisha tak dpt kolam....

January 18, 2012 at 8:43 AM

cute je dialog
hehehehe

January 18, 2012 at 8:56 AM

sampai jugak yek dengan naik "bas" tu..hehe..terorlah drivernya..

January 18, 2012 at 9:04 AM

si drebar tu...ada lesen ke nk bwk bas tu? hehehe

January 18, 2012 at 9:56 AM

keh keh keh ...comey jek...dah mcm bace komik dah lieya rase.....pandai korang anak beranak belakon yeak heheheehehe......

January 18, 2012 at 10:01 AM

hehe..sesuai jer dialog tu..
belum ada rezeki nk mandi situ..takpe cuba lain kali..^^

January 18, 2012 at 10:38 AM

kemain berdialog anak beranak ye...sweet..!

January 18, 2012 at 11:02 AM

alahai.. tutup plak.. yg best dialog tue x tahan mmg kena lah..

January 18, 2012 at 11:05 AM

comel la dialog dua beranak ni hehe..

January 18, 2012 at 12:22 PM

nanti nak gi lagi bawak dni taw hehe

January 18, 2012 at 12:40 PM

jom kak..alynn in plan nak bwk danish mandi kolan gaks..

kite ke tiara beach resort..dgr citer tmpt tu not bad gakss..cantekk..tapi x tau ler rate pengginapan nyer brp..? nak g gambang hotel nyer mahal plak..

Post a Comment